查看完整版本: [-- 今個星期六、日橫琴夜水 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 今個星期六、日橫琴夜水 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

dailly 2006-12-12 16:23

今個星期六、日橫琴夜水

dailly 2006-12-12 16:25
今個星期六、日橫琴夜水。有興趣請跟帖...

地點: 橫琴的塘 / 圍 (大家可提議)

時間: 16/12 PM4:00 大陸關口 ~17/12 AM:9:00

人數: 暫定有 Dailly 、魔鬼釣手、一位新釣手

肥田競技 2006-12-12 17:19
如果可以改為 5:30或6:00 pm出發就好la..因為我放5點阿....好想去阿

黑鯛之天敵 2006-12-12 19:39
我放4點~~~~~可唔可以晏少少出發~~~同埋我想知去橫琴邊度釣呀???

魔鬼釣手 2006-12-12 22:43
好耐冇釣魚, 唔知邊個場旺呢

黑鯛之天敵 2006-12-12 23:02
西湖我上個禮拜釣完返來~~~我覺得麻麻地~~無立釣~~~

dailly 2006-12-13 08:22
系la....咁近日有邊個場有景ar.....大家提議下la.....

時間個到我要跟另外兩個團友再洽商一下先....^.^

健尼 2006-12-14 00:35
咁凍唔鬼去lor~

dailly 2006-12-14 10:10
無計la....個 D 魚毒發得好緊要ar......因為己成兩個月無釣過la...
難得今星期六、日終於可以有時間.....幾凍都要去爽下先la....

dailly 2006-12-14 10:13
還有我己查過星期六晚至星期日早上的天氣.....是好好天的....還有 2~3 級的北風....釣魚是最合適的。

黑鯛之天敵 2006-12-14 23:06
決定左去邊度未????

dailly 2006-12-14 23:44
地點 : 暫定橫琴西湖

時間 : 等埋你, 所以改到 5點 。可以嗎?

同時我會先出去買定蝦和泥鰍。

魔鬼釣手 2006-12-14 23:52
引用第9樓dailly2006-12-14 10:13發表的“”
還有我己查過星期六晚至星期日早上的天氣.....是好好天的....還有 2~3 級的北風....釣魚是最合適的。

太爽啦~ 快d 到星期六

黑鯛之天敵 2006-12-15 00:04
引用第11樓dailly2006-12-14 23:44發表的“”
地點 : 暫定橫琴西湖

時間 : 等埋你, 所以改到 5點 。可以嗎?

.......

明天答覆你~~~

黑鯛之天敵 2006-12-15 18:11
唔好意思呀~~我去唔到呀~~~星期日一早起身有野做~~~

dailly 2006-12-15 18:38
無問題ar....下星期大家都放假...睇下你邊日有時間....大家再約過la....

黑鯛之天敵 2006-12-15 18:56
下星期仲忙......

魔鬼釣手 2006-12-15 23:28
引用第16樓黑鯛之天敵2006-12-15 18:56發表的“”
下星期仲忙......

忙乜鬼呀你

dailly 2006-12-16 08:37
多謝各位網友支持。我們今次的西湖之旅己有八位壯士參與了。
希望今次可以爽過夠至返黎la....哈~~哈.....

查看完整版本: [-- 今個星期六、日橫琴夜水 --] [-- top --]