查看完整版本: [-- 星期三釣魚團 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期三釣魚團 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

快攻仔 2006-12-11 03:26

星期三釣魚團

星期三去唔去釣魚呀?東西區都好啦?我同你地去過之後都未去過磯釣了。

上次d唔見得人的魚仔!

宮本的危險動作

還有海狗搞到我地差d反船返唔到黎

阿B 2006-12-11 06:12

邪海釣手 2006-12-11 07:45

sang 2006-12-11 08:35
ok

南极虾 2006-12-11 09:35
好大条金鼓啊!

小魚魚 2006-12-11 09:39
呾大条金鼓都話唔見得人, 咁我個d咪

barry 2006-12-11 09:45
我都想去啊!!

黑鯛之天敵 2006-12-11 11:21
宮本令住個條點解唔係八爪魚黎既~~~~

宮本 2006-12-11 11:35
知道你系快攻仔嘞 ^^

星期三我大部分時間都要返工 所以沒法應邀了 >"<

望返張相真系幾危險

檢討中 ! . !

亞旦 2006-12-11 11:39
条鱼影完相有冇放生!      

宮本 2006-12-11 11:41
當然有啦~

咁細條 我通常都放生

都系金古似樣一點

亞旦 2006-12-11 11:42
  大個仔了!

海狗 2006-12-12 01:36
我哥日放假......無問題........

快攻仔 2006-12-12 02:34
咁而家有sang、海狗、快攻仔,還有冇多個人去呀?去得成就打比我,因為我聽日都要返工,我電話係6678284

快攻仔 2006-12-12 02:35
引用第13樓快攻仔2006-12-12 02:34發表的“”
咁而家有sang、海狗、快攻仔,還有冇多個人去呀?去得成就打比我,因為我今晚都要返工,我電話係6678284

海狗 2006-12-12 02:44
4~5級風wo..............點去呀..........

快攻仔 2006-12-12 02:59
引用第15樓海狗2006-12-12 02:44發表的“”
4~5級風wo..............點去呀..........

咁去唔到就下次先啦,睇黎哥日返風

快攻仔 2006-12-12 03:02
或者邊度唔大風可以提意下

海狗 2006-12-12 03:29
唔係出海就............

快攻仔 2006-12-12 12:55
圍呢?一係佳記呀?

小魚兒 2006-12-14 12:36
我平時多數釣塘,我想學磯釣,釘鞋.救生衣釣具都有,有機會唔知可唔可以跟你地去釣魚?

1魚 2006-12-17 02:28

有穿防滑鞋,地型和浪況並不算險場,如果不是一下水即沉那種完全不懂游泳的釣友,尚可接受這個景象,但如果完全不懂游泳~還是全程穿上救生衣較安全,,,,,
少了一雙手套,其實釣魚手套在磯釣時都是很重要,會減少很多不小心擦傷,當穿手套習慣了後,反而不穿會好像少了一樣東西的感覺

查看完整版本: [-- 星期三釣魚團 --] [-- top --]