查看完整版本: [-- help....救下我...指針 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> help....救下我...指針 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wah 2005-07-21 18:35

help....救下我...指針

wah 2005-07-21 18:36
新買ka.....買左2個鐘ng 夠,就俾人弄断了.....很心痛...水也未下過!!!!
點算ar ........
好痛ar ....我個心

1魚 2005-07-21 23:05
標尾斷了....哎....常有之事,台灣d釣魚舖就會有得配一支尾,香港有嗎?不然的話就乾脆在斷口的地方,插住套犀利光的小膠管,再加些膠固定住,專門用來夜釣用

阿賢 2005-09-27 05:27
您那邊應該有像樣的釣具店喔??大部分的釣具店應該會有販賣你所斷釣ㄉ東西.好像是一包裡面3根吧?找看看嚕!!

光頭死神 2005-09-27 10:13
直接痴返佢唔得咩 ?? 一係就 cut 斷曬紅色個截, 買過枝標尾換落去咪得 law ~~~~

dacky 2005-09-27 17:02
囉aa 膠痴唔到咩.......??

查看完整版本: [-- help....救下我...指針 --] [-- top --]