查看完整版本: [-- ~~1125網聚~~(2) --]

-> 會 員 互 動 -> ~~1125網聚~~(2) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

海狗 2006-11-17 03:57

~~1125網聚~~(2)

唔知講乜好....好眼訓.....聽日再討論.........

見血方休 2006-11-17 03:58

邪海釣手 2006-11-17 04:32
網聚沒我份
有一天我會等到的

sang 2006-11-17 08:53
黑沙

魔鬼釣手 2006-11-17 10:36
去飲~

黑鯛之天敵 2006-11-17 10:59
黑沙!!!

Honfer 2006-11-17 12:02
如果方便就當然黑沙........不過我想去佳記

黑鯛之天敵 2006-11-17 12:07
引用第6樓Honfer2006-11-17 12:02發表的“”
如果方便就當然黑沙........不過我想去佳記

投票囉!!!

tony 2006-11-17 12:53
紅樹灣都ok ge,不過可唔可以星期日呀,因為我哥日要番學,另外如果係ge話咪要好似平時釣魚ge時間去lo,咁洗唔洗take埋冰箱先~hehe

bbbbbbbb 2006-11-17 12:53
黑沙.............................

傑仔 2006-11-17 13:24
樹林~~

肥仔 2006-11-17 13:28
黑沙~~~

Honfer 2006-11-17 13:34
算le>....都係跟大隊.....

新東區一號 2006-11-17 17:51
有魚釣+bb蕉好玩d..不過e一票我唔投....跟大掤..上刀山,落油穫....(黑沙唔洗自己燒,可以係d掤仔檔倒買,唔洗自己淹)

四眼妹 2006-11-17 19:48
我想問下個時間呀....

阿B 2006-11-17 20:22
黑沙......................

四眼妹 2006-11-18 19:10
我想知個時間呀 因為我要請假

犬齒鮪 2006-11-18 20:22
去边度都好,预祝网聚成功~~

黑鯛之天敵 2006-11-19 14:24
無聲無氣既???海狗係咪去左南油呀???幾日唔見人!!!

四眼妹 2006-11-20 12:50
星期六就係la~~

海狗 2006-11-20 12:53
轉頭答你地呀............

李好姨 2006-11-20 13:35
海狗呀, 海狗

李好姨 2006-11-20 13:42
主辦人,今日已經是20號,請問你們決定了地方未?
看來,地點都應該是黑沙BBQ。
你們今次的活動有幾多人會去,有否列席?
邊位負責買食品?幾人多?幾多份?
是否每人收MOP50.00?

決定好你們的活動人數,1魚叔要作安排給予會章及貼紙事宜。
今次應該只有你們年輕一派去BBQ, 沒有任何管理人員在
天氣乾燥,你們要小心火爐,保管自己財物,以免發生傷害。

謹記:你們要選出下屆的主辦人!

海狗 2006-11-21 01:43
引用第22樓李好姨2006-11-20 13:42發表的“”
主辦人,今日已經是20號,請問你們決定了地方未?
看來,地點都應該是黑沙BBQ。
你們今次的活動有幾多人會去,有否列席?
邊位負責買食品?幾人多?幾多份?
是否每人收MOP50.00?
.......

查看完整版本: [-- ~~1125網聚~~(2) --] [-- top --]