查看完整版本: [-- 今天碼頭釣獲 --]

-> 外地釣友交流區 -> 今天碼頭釣獲 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wah 2005-07-17 23:05

今天碼頭釣獲

2 條斤頭黑沙!!

1魚 2005-07-17 23:26
今日又加餸喇

wah 2005-07-17 23:50
下面是引用1魚于2005-07-17 23:26发表的:
今日又加餸喇

犬齒鮪 2005-07-18 13:44
厲害!~香港碼頭天天都有黑立釣渦~?

jackie 2005-07-18 13:51
點解澳門碼頭唔比釣魚呀~~~香港又得~~~

犬齒鮪 2005-07-18 14:18
是嗎?原來澳門碼頭不給釣魚的啊~過大陸行嗎?

barry 2005-07-18 14:29
码头有甘既收获!!香港真系好!!大陆码头就无里支歌仔唱了!!

犬齒鮪 2005-07-18 14:34
咁大6碼頭仲有咩魚好釣?

肥仔 2005-07-18 21:57
澳門碼頭唔好話咁大條黑沙 la , 黃腳仔都冇乜 la

wah 2005-07-19 00:42
差不多日日都有人中到....斤頭至3斤不等.......**注意釣夜水, 浮波

犬齒鮪 2005-07-19 09:28
香港發展那麼厲害,想不到還有那麼多魚釣,是什麼原因?釣魚人少?還是政府照顧環境好?

wah 2005-07-19 13:58
下面是引用犬齒鮪于2005-07-19 09:28发表的:
香港發展那麼厲害,想不到還有那麼多魚釣,是什麼原因?釣魚人少?還是政府照顧環境好?

可能是政府照顧環境好...常有撈垃圾的船來撈垃圾....

犬齒鮪 2005-07-19 15:22
各位澳門鄉親父老,澳門沒有船在碼頭打撈垃圾嗎?

肥仔 2005-07-20 00:06
少d 人掟垃圾已經好 la , 仲想有人撈垃圾 , 真無奈!!

吉村 2005-07-20 00:12
等我老咗就做義工去撈垃圾啦!

查看完整版本: [-- 今天碼頭釣獲 --] [-- top --]