查看完整版本: [-- 剛買了這個攪 --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 剛買了這個攪 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

Ar保 2005-07-14 16:33

剛買了這個攪

吾知點解出拉力是冇聲的﹐是有地方SET錯還是本身是無聲﹖

求解﹗萬分感激

光頭死神 2005-07-15 00:56
e .... 呢件野 .... 好似係香港寶記度 ga 喎 ~~ 係咪呀 ???

Ar保 2005-07-15 11:40
吾是﹐是在泰國既一家SHIMANO既代理商店買的
我想知出拉力時沒有聲是不是有問題﹖不過調教拉力力度就沒問題﹐還不錯

米高 2005-07-15 18:50
係冇聲gar,我隻都係

犬齒鮪 2005-07-16 13:53
這些絞都是出線無聲的嘛~

aficio 2005-08-13 16:50
老友我想问吓呢只攪系用来做咩架?
我也有几只啊.不过我去SHIMANO度查,好似系话系小船.我吾明咩叫做小船.
请边位大佬教吓偶.多谢.

aficio 2005-08-13 16:51
关于有声无声问题,好似有D有有D无架.在个底度有粒制架.个粒野开咗出丝就响架拉.

犬齒鮪 2005-08-13 16:52
用來拋投假餌的。你說的小船我也不明白是什麼意思。

1魚 2005-08-13 17:08
小船的意思係唔係指"輕量船磯釣"之類呀?

光頭死神 2005-08-14 00:12
近岸船釣 , 水深30米左右適用 ~
不過呢個 cardiff 係假餌鉸黎 ga ~~

阿叉 2005-08-15 21:30
哦..是不是假餌鉸拉線時都是沒有聲音的嗎~?

犬齒鮪 2005-08-15 21:56
這個bait caster絞出線沒有聲音的,另一種他們叫直絞的出線才有聲音。

查看完整版本: [-- 剛買了這個攪 --] [-- top --]