查看完整版本: [-- [過期]已完成交易的帖 --]

-> 公 告 事 務 -> [過期]已完成交易的帖 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2006-09-23 13:04

[過期]已完成交易的帖

那些已經完成交易的帖,您認為保留還是刪除

(已另外增開一分版專門存放下架拍賣物品了)

下 架 釣 具 資 料 http://www.fishingmacau.com/bbs/thread.php?fid=102

dacky 2006-09-23 13:10
如果真係太耐戈d我就會作適當地delete ^^

1魚 2006-09-23 13:15
引用第1樓dacky2006-09-23 13:10發表的“”
如果真係太耐戈d我就會作適當地delete ^^

thx~隨便問一下其他人而已,估計應該都是多數人希望保留(選擇-第一項)

南极虾 2006-09-23 13:18
第二項.可以供参考.

bbbbbbbb 2006-09-23 13:21
唔要la...都冇用la...係咪....^,^

1魚 2006-09-23 13:24
如果另外開一個已完成交易的分版,版主可以把已完作或停止的帖移往該欄,便不會影響到未出售的帖會和已出售帖混合在一起,方便閱讀

........有需要嗎??

1魚 2006-09-23 13:26
引用第4樓bbbbbbbb2006-09-23 13:21發表的“”
唔要la...都冇用la...係咪....^,^

但有些人會想看一下,了解行情

dacky 2006-09-23 13:33
引用第5樓1魚2006-09-23 13:24發表的“”
如果另外開一個已完成交易的分版,版主可以把已完作或停止的帖移往該欄,便不會影響到未出售的帖會和已出售帖混合在一起,方便閱讀

........有需要嗎??

le個提議都幾好 , 我贊成  

咁樣人地唔洗睇得咁辛苦..........   又清晰d

李好姨 2006-09-23 13:37
引用第6樓1魚2006-09-23 01:26 PM發表的“”

但有些人會想看一下,了解行情

甘多件貨品你看得邊個行情,何況價格會有上有落.

dacky 2006-09-23 13:45
魚叔 , 戈到區係開係二手區入邊定系係外面開多個新區

犬齒鮪 2006-09-23 13:50
我赞成删除

dacky 2006-09-23 14:15
照魚叔講 , 分區le個提議都幾好........

車人 2006-09-23 14:21
删除

sang 2006-09-23 19:01
删除

小小強 2006-09-23 20:51

dacky 2006-09-23 21:04
好得人驚呀

tony 2006-09-24 02:04
都賣左,留黎都冇用啦~right??

1魚 2006-09-24 02:22
引用第16樓tony2006-09-24 02:04發表的“”
都賣左,留黎都冇用啦~right??

有分別嫁~例如您試試上網用 Google 搜尋

洗馬路極翔硬調黑鯛

每多一個關於釣具資料的帖,就有利我們網站被搜尋到的機會

路過... 2006-09-24 02:25

查看完整版本: [-- [過期]已完成交易的帖 --] [-- top --]