查看完整版本: [-- 澳門有咩好野食? --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 澳門有咩好野食? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞濤 2006-09-09 08:23

澳門有咩好野食?

小弟屋企人會係12號0黎澳門玩~
請問有好野食介紹特別係蟹粥
同埋木偶餐廳E家係唔係已經唔好食喇
THX

小魔女SOS 2006-09-09 10:10
引用第0樓亞濤2006-09-09 08:23發表的“澳門有咩好野食?”
THX

想食蟹粥去澳門黑沙灣來來超級市場對面條街,街口有間大涼茶鋪再入少少就見,但sorry 我唔記得個名,不過都好易搵到,佢個門口大大隻字寫住水蟹粥 ~~~, 木偶餐廳食品差同時招呼仲差,D侍應隻眼生係頭頂 ,除非你幫襯多D就好好招呼,得閒叫佢地睇吓劉德華個廣告,今時今日既服務態度.....唉!

Danny 2006-09-09 10:37
引用第0樓亞濤2006-09-09 08:23發表的“澳門有咩好野食?”
THX

木偶好野黎架,上兩個禮拜去完.....正

1魚 2006-09-09 10:45
引用第1樓釣魚小魔女2006-09-09 10:10發表的“”

想食蟹粥去澳門黑沙灣來來超級市場對面條街,街口有間大涼茶鋪再入少少就見,但sorry 我唔記得個名,不過都好易搵到,佢個門口大大隻字寫住水蟹粥 ~~~,

您指戈間係唔係叫 ( 一哥水蟹粥 ) ??

犬齒鮪 2006-09-09 10:51
在此问问,澳门最好吃的葡式蛋挞是哪一间啊?

小釣手 2006-09-09 12:09
路環安得老...........................

犬齒鮪 2006-09-09 12:13
安得老,是专卖蛋挞的吗??

tony 2006-09-09 15:38
澳門唔係pork chok 飽嫁咩~~

宮本 2006-09-09 20:34
1魚叔咁知地頭   唔知的人仲以為你住澳門

亞濤 2006-09-09 20:39
THXTHX咁仲有咩好野食

傑仔 2006-09-09 20:39
引用第5樓小釣手2006-09-09 12:09發表的“”
路環安得老...........................

戈間係叫安德魯

傑仔 2006-09-09 20:41
THX

有好多好野食..不過好多都唔知街名...唔知鋪名.....幫你唔到...
例如...白鴿巢戈間--拿差麵--好好食...不過唔知咩名...又唔識街名...

查看完整版本: [-- 澳門有咩好野食? --] [-- top --]