查看完整版本: [-- 930網聚調査【各会員注意了】(已結束) --]

-> 會 員 互 動 -> 930網聚調査【各会員注意了】(已結束) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

不是日本人 2006-09-07 10:59

930網聚調査【各会員注意了】(已結束)

各位

大家好,自年初網聚→312会内賽後,不経不覚已経過了半年;現決定舉辦930網聚,希望各【澳門漁樂網】新、旧会員湧躍参加。本網創立人“一魚叔”已100%落実由台湾回来澳門参加今次聚会,大家不要找借口了,為了対一魚叔在這些年内對【澳門漁樂網】附出的努力、心血,我門都該出席。不管你是玩假餌的 或 磯釣的,請湧躍参加!(没有不能出席的聚会、只要你肯安排你的時間)

※為了聚会更加圓満,現正進行調査,請大家幇助投票!

主辦人:不是日本人

時間:2006年9月30日(星期六) 暫定晚上6時至9時

地點:珠海OR澳門

活動費用:暫定MOP50左右

<9月15日上午10時>:目前予定出席状況
(1)一魚叔 (2)不是日本人 (3)sang (4)kk (5)傻佬
(6)快攻仔 (7)小釣手 (8)whero (9)jc (10)亞旦
(11-2)李好姨x2 (13)lure-new.b (14)tester (15)lan
(16)宮本 (17)jackie (18)智達仔 (19)海狗 (20)路過...

只能在珠海参加→(1)simonliang (2)釣魚必中

只能在澳門参加→(1)見血方休 (2)小小強 (3)Danny (4)tony (5)尾長

不是日本人 2006-09-07 11:14
請大家多多給意見 投票!

小堡 2006-09-07 11:18
精神上支持

不是日本人 2006-09-07 11:21
好姨 、又選1又選3、 即係点

李好姨 2006-09-07 11:22
oh sorry

barry 2006-09-07 11:34
要看我老板放唔放人!

李好姨 2006-09-07 11:38
食餐飯3-4個鐘, 又不是出釣, 應該沒有問題

barry 2006-09-07 11:47
但他们都会讲三四个钟可以做了好多好多事情的!

不是日本人 2006-09-07 11:53
大家不要找借口了,為了対一魚叔在這些年内對【澳門漁樂網】附出的努力、心血,我門都該出席。不管你是玩假餌的 或 磯釣的,請湧躍参加!(没有不能出席的聚会、只要你肯安排你的時間)

犬齒鮪 2006-09-07 11:56

sang 2006-09-07 12:05
我投左

wah 2006-09-07 14:45
精神上支持
祝活動完滿
不如
1魚叔大人順道來港和香港區老幼1齊交流

玄武 2006-09-07 15:17
wah哥講得好

不是日本人 2006-09-07 15:42
怎得7人投票、
歓楽的網聚是要靠大家的積極参予~~~快!快!快!

jc 2006-09-07 16:01
請大家踴躍參加;唔好見貼就 !!

dordorfun 2006-09-07 16:02
29/9出南油,未返到嚟呀,sorry.

不是日本人 2006-09-07 16:12
引用第15樓dordorfun2006-09-07 16:02發表的“”
29/9出南油,未返到嚟呀,sorry.

還有一段時間、希望天気、、、、 、、、之後、、、甘、、、就、、可、、、以、、、、

不是日本人 2006-09-07 16:15
TO:一魚叔

事到如今、看來你的90%可能出席、都要改為100%了
還有記住多留幾天和我門一起釣魚啊~~~

亞旦 2006-09-07 16:35
赶到來投票,铁定出席。

jc 2006-09-07 17:06
日本兄不如9/30網聚;10/1同你出礁搞個小小國慶盃;如何呢???(不過唔知會不會因國慶封海)

不是日本人 2006-09-07 17:25
引用第19樓jc2006-09-07 17:06發表的“”
日本兄不如9/30網聚;10/1同你出礁搞個小小國慶盃;如何呢???(不過唔知會不會因國慶封海)

都好阿!上次312WHERO兄話企係一魚叔格離、睇住一魚叔割魚、今次就一於我地再企係一魚叔同WHERO兄中間、睇住一魚叔同WHERO兄一切割魚~~~

犬齒鮪 2006-09-07 18:33
对不起,我没有投~

小小強 2006-09-07 18:35
我投咗....不過離開澳門既機會不大....公司唔放人

mac 2006-09-07 19:51
都有興趣參加,但要返四點更.....

不是日本人 2006-09-07 21:29
玩假餌的会員呢?930網聚需要你門支持

傑仔 2006-09-07 21:33
我投了,,,,,,,,,,一定到..

Danny 2006-09-07 21:47
去得都系去澳門,希望可以去安排澳門見客順道網聚

slim_alan 2006-09-07 23:31
If.........真的很想參加.........但又剛好遇到"人生"中的一件非常重要的事.........
只能說精神上12萬分的支持.....不然請"一魚"大問一下"豆屎承"兄,是否小弟所說屬實 有時間一定會參加的..........9月底"必須"返台張羅大事

小小強 2006-09-08 00:05
若果當日無工夫在身,而聚會又係澳門舉辦的話,我一定出席

小小強 2006-09-08 00:06
引用第27樓slim_alan2006-09-07 23:31發表的“”
If.........真的很想參加.........但又剛好遇到"人生"中的一件非常重要的事.........
只能說精神上12萬分的支持.....不然請"一魚"大問一下"豆屎承"兄,是否小弟所說屬實 有時間一定會參加的..........9月底"必須"返台張羅大事

slim_alan兄..........莫非你 "小登科"

磯民 2006-09-08 00:29
去唔到............

健尼 2006-09-08 09:46
我要番學~
但係係澳門我可以蛇出尼一陣

李好姨 2006-09-08 09:58
到目前來說,暫只有十幾位會出席930網聚

犬齒鮪 2006-09-08 11:36
去唔到............

李好姨 2006-09-08 11:41
知啦,下次總有機會,我等你回來~~~~

見血方休 2006-09-08 11:49
咁而家決定搞咩先?

不是日本人 2006-09-08 12:01
引用第35樓見血方休2006-09-08 11:49發表的“”
咁而家決定搞咩先?

搞綱聚RO
下個星期再正式発貼、(我会通知最近成日呉上綱GE智達出來)

看目前参加名単、応該在澳門聚会、

痲煩、李好姐幇手留意辺度食飯好D~~~、

犬齒鮪 2006-09-08 12:11
CRAZYSCAT近来也失踪了的?

李好姨 2006-09-08 13:35
上次(犬兄來澳)食飯那處環境好嗎?

jc 2006-09-08 15:41
引用第38樓李好姨2006-09-08 13:35發表的“”
上次(犬兄來澳)食飯那處環境好嗎?

李好姨果間已關門大吉了!!!!但隔離的鴻斌都可以的!!

李好姨 2006-09-08 15:56
引用第39樓jc2006-09-08 03:41 PM發表的“”

<<鴻斌>>應該都平平地, 你們還有咩好去處介紹呢?
唔好好似別的釣魚會甘去酒樓開間房,雀局晚飯呀, 好貴架.

犬齒鮪 2006-09-08 16:12
引用第39樓jc2006-09-08 15:41發表的“”

我去过就关门了,是不是给我的不祥之身带衰了啊?

李好姨 2006-09-08 17:06
引用第41樓犬齒鮪2006-09-08 04:12 PM發表的“”

我去过就关门了,是不是给我的不祥之身带衰了啊?

為何你要這樣說

tony 2006-09-08 17:38
如果係澳門我應該去得,不過我叫埋我女友去有冇問題

宮本 2006-09-08 17:45
到~!

犬齒鮪 2006-09-08 17:59
引用第42樓李好姨2006-09-08 17:06發表的“”

為何你要這樣說

很多我去光顾过的饭店都倒闭的..........

jackie 2006-09-08 18:17
去蒙肥羊啦~~
前两日我先去完~~
近友谊商店..一出地下商场就到~~
28位任食自助火锅...汤底20...啤酒汽水任饮喎~~
11个人食由6点食到10点都只收350
低到烂啦~~~

智達 2006-09-08 18:23
鴻斌JC,kk主場好地方,我呢排真係多嘢做嘛,唔係我唔想上網呀........

李好姨 2006-09-09 09:44
引用第43樓tony2006-09-08 05:38 PM發表的“”
如果係澳門我應該去得,不過我叫埋我女友去有冇問題

這是沒有問題,若然你女友對釣魚有興趣 或 只是陪你又不怕悶的,一律可報名,費用都是平分的.

李好姨 2006-09-09 09:44
引用第45樓犬齒鮪2006-09-08 05:59 PM發表的“”

很多我去光顾过的饭店都倒闭的..........

唔係FA~~~

查看完整版本: [-- 930網聚調査【各会員注意了】(已結束) --] [-- top --]