查看完整版本: [-- 假餌新品--SureCatch Super Stick --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 假餌新品--SureCatch Super Stick [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

犬齒鮪 2005-07-06 13:53

假餌新品--SureCatch Super Stick

名:SureCatch Super Stick
重:24克
長:9公分
色:10種,其中一種為夜光
旋轉亮片:有
軟腳:有

拿來釣金筆和大生魚還不錯用。

Ar保 2005-07-06 16:29
你......你..你你.......你

狼來了 2005-07-06 22:01
wa...wa...wa~~~~~~~~~

犬齒鮪 2005-07-07 10:56
U CAN FIND IT IN MALAYSIA AND SINGAPORE‧‧‧‧‧‧

狼來了 2005-07-07 12:32
唔係瓜~~~~..我邊有時間去呀咁遠..有時間都無咁多錢la~~~~^^~~~~
請問你係邊度人呀??~

犬齒鮪 2005-07-07 12:36
馬來西亞來的。

狼來了 2005-07-07 12:37
o~~~~~..怪唔之得見你釣ge有d魚種我地呢度咁少見到la~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-07 12:39
有啦,金筆和生魚澳門都有,只是尖頭斑、水馬騮、吉羅這些澳門沒有。

狼來了 2005-07-07 12:41
咪係lor~~~~...我係澳門都未釣過金筆or生魚呀..係廣州中過一次生魚..甩左~^^..係呢~~~~..有無msn or icq 呀你~??~~~~~~~~

犬齒鮪 2005-07-07 12:45
yahoo messenger 就有。ID是:shan_guiding
香港一帶水庫也有人釣過大金筆,上次看到雜誌介紹就有很多小條的。

狼來了 2005-07-07 12:48
o~~澳門都有人釣過呀~~~~~不過唔係我呀~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-07 12:53
睇來九澳水庫好像不錯喔,生魚的家。

狼來了 2005-07-07 12:57
我知釣金筆個個野唔係係水庫釣ga bo~係係細湖釣ga bo~^^

犬齒鮪 2005-07-07 13:49
聽說細湖d魚很難釣的。

狼來了 2005-07-07 14:02
講真..~真係幾難~~~~~~~~~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-07 14:39
你參“ 弘吉 ”和“ 用完小次子 ”佢地玩假餌的嗎?

狼來了 2005-07-07 16:05
無錯~~~~..同佢地大家都係傻佬~~~~~^^~~~~~
只不過我好少上網嚟呢度ja ma~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-07 16:45
你地都唔少人喔~有空常來這裡交流吧,弘吉和用完是這裡的常客唷。

狼來了 2005-07-07 18:50
好的~~~...我會的...因為我仲要向你地d高手學野ga ma~~~^^

犬齒鮪 2005-07-08 10:12
彼此彼此,我也有很多野要向你地學習的。

肥仔 2005-07-08 12:25
梗係同狼來了學野 la , 我所有野都係佢教 ga 咋

犬齒鮪 2005-07-08 12:30
原來他是是尊師,失敬失敬!
你既功夫唔係光頭傳授既啊?

肥仔 2005-07-08 12:36
係狼來了~~~

犬齒鮪 2005-07-08 13:05
尊師師承何派?是CRANK?MINNOW?PENCIL?POPPER?SPINNER?SPINNER BAIT? SOFT PLASTIK?WEEDLESS PLUG?BIB LESS?SPOON?.......

肥仔 2005-07-08 13:15
嘩!!!咁多英文 ge , 解咩呀?

狼來了 2005-07-08 13:30
你條死肥仔又係度亂噴......信唔信我返嚟攞幾只假餌(有埋勾ge)..塞住你把口丫la~~~~~~~~~~~~~

犬齒鮪 2005-07-08 15:32

狼來了 2005-07-08 19:13
你汁到金呀~~~??~~~~~^^~~笑到四萬咁ge口ge~~~~~~~~~~^^

犬齒鮪 2005-07-09 10:22
下面是引用狼來了于2005-07-08 13:30发表的:
你條死肥仔又係度亂噴......信唔信我返嚟攞幾只假餌(有埋勾ge)..塞住你把口丫la~~~~~~~~~~~~~

如果徒弟不肖,都唔好咁大火氣啦~~伙計黎~!鬼佬涼水1 JUG !

Ar保 2005-07-09 12:15
原來狼來了兄是澳門玩假餌的尊師嗎﹖失敬失敬﹐以後我會問好多蠢笨的問題﹐煩請尊師指教一下後輩

肥仔 2005-07-09 12:40
下面是引用狼來了于2005-07-08 13:30发表的:

le d 粗重工夫梗係等我黎 la , 我就用你擺係我屋企 ge 假餌塞住我把口 la^^

狼來了 2005-07-10 17:53
你手上我個d假餌唔得呀..我返嚟俾過d你呀~~~~~~~~~~~~~~~~...

狼來了 2005-07-10 17:55
下面是引用攻略王于2005-07-09 12:19发表的:
原來狼來了兄是澳門玩假餌的尊師嗎﹖失敬失敬﹐以後我會問好多蠢笨的問題﹐煩請尊師指教一下後輩

請不要誤信別人的假話呀~~~~~......我新手嚟ga ja~~~~~~~~^^

肥仔 2005-07-11 00:27
下面是引用狼來了于2005-07-10 17:55发表的:

請不要誤信別人的假話呀~~~~~......我新手嚟ga ja~~~~~~~~^^

講得0岩 , 請不要誤信別人的假餌 , 狼來了都係~~

狼來了 2005-07-12 20:51
我都無誤信呀..你都無借你d假餌俾我用~~.........

四眼妹 2005-07-15 20:31
下面是引用狼來了于2005-07-10 17:55发表的:

新手????狼兄~如果你是新手........咁我咪係一d連假餌係咩都唔知ge小朋友喳~~

犬齒鮪 2005-07-16 13:52
各位都好謙虛,令人害怕~~

四眼妹 2005-07-16 20:08
不是吧?

犬齒鮪 2005-07-16 22:16
真的好驚呀~澳門人個個都咁叻釣魚,可是個個都話自己不會釣魚~!!!

四眼妹 2005-07-17 00:04
可是我是真的新手呀~我釣了魚一年都未夠~

犬齒鮪 2005-07-17 17:54
妳連小非洲鯽都用假餌釣到了~所以我說好驚呀~澳門人個個都咁叻釣魚,第一次用假餌就那麼厲害了.........慚愧

四眼妹 2005-07-17 22:15
多謝犬兄咁讚賞我....但係我還是要向大家學習.....

四眼妹 2005-07-17 22:15
你睇.....別的人巳經無言以對了......

肥仔 2005-07-17 23:53
下面是引用leia于2005-07-17 00:04发表的:
可是我是真的新手呀~我釣了魚一年都未夠~

釣魚叻唔叻 , 唔係用時間黎衡量 ge ~

光頭死神 2005-07-18 01:00
就好似肥仔咁 ..... 玩左假餌五年 , 要到第五年先第一次釣得到seabass 咋 ~~

四眼妹 2005-07-18 13:04
請問光頭兄seabass是什麼來的......(睇!我連你們的術語都不懂)

犬齒鮪 2005-07-18 13:48
就是光頭手上撐著那條大大的魚~樣子像盲曹的。

犬齒鮪 2005-07-18 13:49
下面是引用光頭死神于2005-07-18 01:00发表的:
就好似肥仔咁 ..... 玩左假餌五年 , 要到第五年先第一次釣得到seabass 咋 ~~

就好似我咁 ..... 玩左假餌十几年 ,現在都未釣過一條SEABASS喔~~

四眼妹 2005-07-18 18:21
嘩!咁大條!五年濕濕碎啦.........咁光頭你呢?几年釣一次呀?

肥仔 2005-07-18 22:06
佢係話佢手上渣住戈種 , 唔係戈條

查看完整版本: [-- 假餌新品--SureCatch Super Stick --] [-- top --]