查看完整版本: [-- motoriver 電單車精品網上銷售店 --]

-> 車 天 車 地 -> motoriver 電單車精品網上銷售店 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小小強 2006-08-31 20:56

motoriver 電單車精品網上銷售店

現在代一名多年老友張貼廣告一則

老友最近在網上開設了一間網上電單車精品店 motoriver

佢專門搜羅一些電單車的精品零件,例如:綿羊仔多功能坐墊置物袋,YAMAHA 原廠透氣網狀座椅套...等等

老友人在澳門,若果睇岩貨可以call佢,包安裝 (限在澳門地區)

若果外地朋友可以叫佢寄比你

佢搜羅返黎既貨品一定比現時本澳既電單車零件行的售價平,仲有好多本地無既精美電單車零件添

網頁在下面

MotoRiver電單車精品

電話:(853)6632327 benny

車人 2006-08-31 21:20
仲有無其它..............................

肥仔 2006-08-31 21:37
有冇 zx 盤

dacky 2006-09-01 00:22
有無大碟 同 hid 呀

小小強 2006-09-01 00:27
老友專攻綿羊仔,同大綿羊市場,主要安裝外置既精美部件,例如座椅套,置物袋等等

若果去到機器既層次應該幫唔到大家...因為好老實講佢唔係整車既

dacky 2006-09-01 00:28

小小強 2006-09-01 00:31
引用第5樓dacky2006-09-01 00:28發表的“”

不如幫你問吓佢返唔返到貨,咁你自己揾相熟店舖裝咪又得啫

海狗 2006-09-01 00:38

dacky 2006-09-01 00:43
引用第6樓小小強2006-09-01 00:31發表的“”

不如幫你問吓佢返唔返到貨,咁你自己揾相熟店舖裝咪又得啫

唔洗啦 , 都係唔好煩住人啦 ^^

小小強 2006-09-01 00:45
引用第8樓dacky2006-09-01 00:43發表的“”

唔洗啦 , 都係唔好煩住人啦 ^^

都唔係架...佢返貨肯定平過市面,何樂而不為

dacky 2006-09-01 00:48
但係 ............

小小強 2006-09-01 00:49
引用第10樓dacky2006-09-01 00:48發表的“”
但係 ............

咩先得架

dacky 2006-09-01 00:50
野啦

小小強 2006-09-01 00:54
引用第12樓dacky2006-09-01 00:50發表的“”
野啦

原來如此-----野

dacky 2006-09-01 01:00

tony 2006-09-14 23:54
我想問下哥個超復古機車喇叭係要用手渣定係就咁好似原裝哥個按鈕就 嫁,幫我問問啦,我想要~問完pm番我啦,唔該曬強哥

小小強 2006-09-14 23:58
引用第15樓tony2006-09-14 23:54發表的“”
我想問下哥個超復古機車喇叭係要用手渣定係就咁好似原裝哥個按鈕就 嫁,幫我問問啦,我想要~問完pm番我啦,唔該曬強哥

收到消息覆你

查看完整版本: [-- motoriver 電單車精品網上銷售店 --] [-- top --]