查看完整版本: [-- 尋竿 --]

-> 裝 備 討 論 -> 尋竿 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小龍 2006-08-19 15:40

尋竿

想搵尼支竿~~:
品牌:RUIYUAN
TOP BASS 240
CODE:18038030
LENGTH:2.4M
LURE:3-15G~10-30G(雙竿頭)
LINE:6~20IBS
我想搵多D更詳細ge資料~~同係邊度有得買~~~thx!
支竿ge實戰結果:

dacky 2006-08-19 22:55
引用第0樓小龍2006-08-19 15:40發表的“尋竿”
想搵尼支竿~~:
品牌:RUIYUAN
TOP BASS 240
CODE:18038030
LENGTH:2.4M
.......

下........... 我未見過假餌竿有兩支竿頭配個喎....................      

咁頭同尾調性咪唔同.......     ?

小龍 2006-08-21 17:32
係喎~~~~

龟先人 2006-08-21 17:40
點解d假餌釣手咁中意用個口含住支嘢影相嘅
等我下次釣到魚都含住個浮波影返張相先得

車人 2006-08-21 18:12

fatfatfat 2006-08-21 18:52
引用第3樓龟先人2006-08-21 17:40發表的“”

或者可以咬住條魚影

fatfatfat 2006-08-21 19:01
唔明點...雙竿頭...

fatfatfat 2006-08-21 19:07
http://www.ryfishing.com/cn/main.htm
http://bbs.hx365.net/viewthread.php?tid=192394&extra=&page=1

小龍 2006-08-21 19:36
即係有兩個唔好ge頭,可以係有需要ge時候更換~~~

simonliang 2006-08-21 20:48
响广州卖两够水多滴。我朋友老鱼卖紧~

小龍 2006-08-21 20:54
等我有錢都買返支~~~~

海狗 2006-08-21 23:10
引用第3樓龟先人2006-08-21 17:40發表的“”

梗係唔好啦~~下次張個勾勾係嘴邊仲型呀........

肥仔 2006-08-21 23:16
好大條腰呀!!!!

simonliang 2006-08-23 09:59
肥仔一起去千岛湖罗钓曲腰。

小龍 2006-08-23 10:05
千岛湖好多玩魚~~~

dacky 2006-08-23 10:12
d 曲腰無力ge , 我地戈時釣咁多條 , 無一條可以滿足到我地....... ^^

小龍 2006-08-23 10:22
咁釣咩先可以滿足到你~~~~

dacky 2006-08-23 10:49
仲洗問ge.............

查看完整版本: [-- 尋竿 --] [-- top --]