查看完整版本: [-- 3KG倶楽部(遅来的大X立~昏!加~汗!) --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 3KG倶楽部(遅来的大X立~昏!加~汗!) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

不是日本人 2006-07-23 18:39

3KG倶楽部(遅来的大X立~昏!加~汗!)

7月22日、東区某地方、怪獣突襲、、、、、、、、夏天去東区釣立魚、、痴線架!?係~~秋天有排都呉到、毒引発作、去釣釣黄脚、再来一個夜水、睇下有無紅油!

5個儍老、中午到碼頭、、人山人海、無票!!(本来準備座大船)~昏、、粉同蝦都買了、、!
結果幾経辛苦找到飛艇、風平浪静下、飛到釣点、看看手機、17点20~

開好餌粉~準備釣組、唸住釣紅油、竿袋中最大1.75、就1.75巴!3主、脚就先2.5、又米入黒、2.5睇下有無黄脚先~~餌粉打下、雑魚還可以接受、再看看手機18点、流水由左斜流右、左辺是一個大暗排、一直向右斜挿、右辺看起来一竹外已経有10M深、好巴~粉就打在左辺是一個大暗排、釣組投在右辺一竹外、釣了幾口還是給小魚盗餌、突然電話响~~釣魚必中説~HAHA不用亀了、一上礁10分鐘中了条黒沙(一斤左右)、、、、x+yz@^54%、、、、、
18点30~~波仔慢沈~~抽波仔~~中~~有点力~再抽無力了、(点解我無黒沙~~555)、小鶏一条、、、再来、、投在右辺半竹位、、波仔由慢慢下沈、真的好慢、、又是黄鶏巴~~慢点再抽~~好了~~一直到波仔看不見、抽~~~~~~~~~~~~~~~~中~~~~~~~~吓!!~~~~~中地球~~好重~~~~!掛底?!~~~不対~~~魚絲在震~~魚啊!!!救命~~好重~~~弖不起~~~石班?大石班~~~???再頂~~入石就昏了~~~~頂死你~~~~YEAH!頂!~~~魚動了~是高速噴射的向大海狂飛、満弓的1.75一下只被拉下、响絞!!出線!!!根本来不切放LB、線被
拉出10多M再停下、什痲怪獣、石班没TUBRO啊!!怪獣稍一停下、又向左飛、、不要啊!!!左辺有大暗排、我半行半弖半跳往礁的右方狂頂、、好大力!!!~~之後~~一直左跳右跳~~~7分鐘了、、仍然、、看不到浮波~~~~~不之弓了多久!!上水了~~~~我昏~~狂昏!!大X白?夏天大x立?!?!

上岸後、一磅!!好開心!

我終於有資格進入3kg倶楽部了

去片!!!

不是日本人 2006-07-23 18:43

不是日本人 2006-07-23 18:45
其他魚鑊

barry 2006-07-23 19:09
真的沉了!!

kk 2006-07-23 19:12
頂瓜瓜呀~你就好啦!我地就睇到流哂口水~~

1魚 2006-07-23 19:12
魚皮好好吃

不是日本人 2006-07-23 19:15
引用第4樓kk2006-07-23 19:12發表的“”:
頂瓜瓜呀~你就好啦!我地就睇到流哂口水~~

你也有

sang 2006-07-23 19:15

不是日本人 2006-07-23 19:17
引用第3樓barry2006-07-23 19:09發表的“”:
真的沉了!!

老師!!出絲絲絲絲絲絲!!!弓弓弓弓弓弓弓弓!!!!
wahahahahahaha:3KG倶楽部

barry 2006-07-23 19:23
你是米知道假!!一开始就那支1.75出来!!平时你都是用开1.25

kk 2006-07-23 19:24
引用第6樓不是日本人2006-07-23 19:15發表的“”:

你也有

唔好笑我啦~~

barry 2006-07-23 19:31
甘你想他怎样对你?

南极虾 2006-07-23 19:54
抽~~~~~~~~~~~~~~~~中~~~~~~~~吓!!~~~~~中地球~~好重~~~~!掛底?!~~~不対~~~魚絲在震~~魚啊!!!救命~~好重~~~弖不起~~~石班?大石班~~~???再頂~~入石就昏了~~~~頂死你~~~~YEAH!頂!~~~魚動了~是高速噴射的向大海狂飛、満弓的1.75一下只被拉下、响絞!!出線!!!根本来不切放LB、線被
拉出10多M再停下、什痲怪獣、石班没TUBRO啊!!怪獣稍一停下、又向左飛、、不要啊!!!左辺有大暗排、我半行半弖半跳往礁的右方狂頂、、好大力!!!~~之後~~一直左跳右跳~~~7分鐘了、、仍然、、看不到浮波~~~~~不之弓了多久!!上水了~~~~我昏~~狂昏!!大X白?夏天大x立?!?!
刺激

鱼子酱 2006-07-23 20:28

严重恭喜~!

whero 2006-07-23 21:40
啊~~~啊~~~啊~~~

不是日本人 2006-07-23 21:45
5個人、有1条斤頭、2条1斤、1条2斤、1条6斤、割2口(其中KK個口估計有2~3斤)
37度的夏天、、奇、、奇一個奇!

磯民 2006-07-23 22:11
好利害

vicky 2006-07-23 23:01

海狗 2006-07-23 23:41

嘩~~如果俾我枝0號中左都唔知點算~~俾我可能一手都唔放~~死就死~~

sang 2006-07-23 23:42

肥仔 2006-07-24 01:59
好勁呀!!!!

玄武 2006-07-24 02:03

見血方休 2006-07-24 06:49
唔信!一定係幻覺!.....我無睇過呢個帖

钓鱼必中 2006-07-24 08:14
真系好后悔我为什么不喝柠檬茶

不是日本人 2006-07-24 10:02
引用第22樓見血方休2006-07-24 06:49發表的“”:
唔信!一定係幻覺!.....我無睇過呢個帖

雖然自己釣上來、我到現在都呉係好信!

尾長 2006-07-24 10:04

不是日本人 2006-07-24 10:05
引用第18樓海狗2006-07-23 23:41發表的“”:

嘩~~如果俾我枝0號中左都唔知點算~~俾我可能一手都唔放~~死就死~~

係一手都無得放、根本無得控制、、

南极虾 2006-07-24 10:16
狗爷想换竿姐.

barry 2006-07-24 10:17
生完仔都唔翻大海!!低死!!!但为何不死在我手上???

奇一 2006-07-24 11:07
愚人節嗎?講都沒人信.............????是真都應該當是假的看../... 以免毒發...

TMD昨天暴晒了一天又蕉,真的慘,你就上了條大白臘,天沒眼咯..............

奇一 2006-07-24 11:17
引用第2樓不是日本人2006-07-23 18:45發表的“”:
其他魚鑊

個眼神好象連自己都惊訝,眼都凸晒,你就威咯..........

不是日本人 2006-07-24 11:33

個条黒沙、2斤4、第2天早上中的、、、、、奇!奇!奇一個奇!!、、、全部是黒沙、白立、、無牛SHI

不是日本人 2006-07-24 11:44
引用第29樓奇一2006-07-24 11:07發表的“”:
愚人節嗎?講都沒人信.............????是真都應該當是假的看../... 以免毒發...

TMD昨天暴晒了一天又蕉,真的慘,你就上了條大白臘,天沒眼咯..............

陀地大白立、深海太熱了!遊去近岸散心、点知比個儍老鈎中

陀地大白立真係好好力~~~!!!!前前後後爆左10幾20次、出左10幾次絲!!!

公子 2006-07-24 12:02
睇個地方好似9州/青州

1魚 2006-07-24 13:18
引用第33樓公子2006-07-24 12:02發表的“”:
睇個地方好似9州/青州

好似我個九洲島私家位呀!

不是日本人 2006-07-24 13:28
引用第34樓1魚2006-07-24 13:18發表的“”:

好似我個九洲島私家位呀!

jc 2006-07-24 14:04
此位係高度槐密!! 不能公開!! 等日本兄遲D再釣埋佢另一半!!

奇一 2006-07-24 14:32
怀疑詎打龜之后返到香洲朝陽市場買了几條死魚...裝上生扣......再座車去珠海魚女的石口位,影返几

張相,再發上來..............而個張相片后面的島便是九洲島...........

barry 2006-07-24 14:42
有道理有道理!!任何一个人看到里种情况都应该有里种本能反应!

不是日本人 2006-07-24 15:02
引用第37樓奇一2006-07-24 14:32發表的“”:
怀疑詎打龜之后返到香洲朝陽市場買了几條死魚...裝上生扣......再座車去珠海魚女的石口位,影返几

張相,再發上來..............而個張相片后面的島便是九洲島...........

還有一個工序漏了、在香洲朝陽市場買了几條死魚後、再買多一条生魚放出來的血塗在死魚上効果会更壁真

Wahahahahah~~~3KG倶楽部~~万歳!

crazyscat 2006-07-24 15:27

jc 2006-07-24 15:49
引用第37樓奇一2006-07-24 14:32發表的“”:

金田一少年事件簿; 奇一兄果然好野!!!   咁都比估到;不過全部錯晒!!

尾長 2006-07-24 17:27
不是日本人兄好野 7月大白臘

見血方休 2006-07-24 18:54
你都夠晒穏陣喎,上咗岸放埋血都要用兩個扣扣住佢個口

不是日本人 2006-07-24 21:41
引用第43樓見血方休2006-07-24 18:54發表的“”:
你都夠晒穏陣喎,上咗岸放埋血都要用兩個扣扣住佢個口

如果比区走X左、就一定無人信、、比人話吹水王

南极虾 2006-07-24 22:50
不是日本人兄你吾系话比你钓到你会放左巨咩?

不是日本人 2006-07-24 23:16
234兄~~~真係有甘唸過、、、、、、、、3秒左右、、、、、
最後都係決定做刺身

南极虾 2006-07-24 23:23
明智抉择

不是日本人 2006-07-24 23:28
引用第41樓jc2006-07-24 15:49發表的“”:

金田一少年事件簿; 奇一兄果然好野!!!   咁都比估到;不過全部錯晒!!

dacky 2006-07-24 23:46
吸煙影響健康 ^^

查看完整版本: [-- 3KG倶楽部(遅来的大X立~昏!加~汗!) --] [-- top --]