查看完整版本: [-- 6月25日.搵人去隹記比賽 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 6月25日.搵人去隹記比賽 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

公子 2006-06-19 14:34

6月25日.搵人去隹記比賽

6月25日約腳去佳記比賽..聽說當日最少會有40~50條大星星[條條過8斤以上.最大10多斤]

聽老闆講頭一名好似有$1000現金[人數離定]

不過無比賽有咁多星星釣都好玩到爆..如果歌日好運比我仲3~4條咁就真係好玩到死喇

如果有意既請留言吧^^

D呃貼既就唔好入離喇THX~.~

barry 2006-06-19 15:24
有无具体是情况可供参考?

見血方休 2006-06-19 15:46
25號去廟灣

jackie 2006-06-19 16:11
但係唔聽講有比賽喎~~

公子 2006-06-19 16:12
引用第1樓barry2006-06-19 15:24發表的“”:
有无具体是情况可供参考?

唔係好明你既意思= =""

barry 2006-06-19 16:29
比赛规则\计算方法\奖品等等

公子 2006-06-19 17:01
比賽日期 : 6月25日 星期日

比賽時間 : 9:30~18:xx

人數上限 : 5~60人

獎   品 : 頭 二 三 名各有現金獎(詳見週一澳報)

比賽細側 : 大致1人1竿單鈎, 不准使用假餌 ; 釣點由大會抽籤安排...不得越位; 下半場換一次位 (詳見週一澳報)

報名費用 : 150元

有意者請親臨 竹林釣具 (十月初五街)

查詣電話 956230 , 6866663 (阿佳)

宮本 2006-06-19 21:07
又copy得幾好喎~

公子 2006-06-19 21:34
引用第7樓宮本2006-06-19 21:07發表的“”:
又copy得幾好喎~

宮本 2006-06-19 21:36
引用第8樓公子2006-06-19 21:34發表的“”:

公子 2006-06-19 22:20
引用第9樓宮本2006-06-19 21:36發表的“”:

你到時去唔去??

客本大哥= =

宮本 2006-06-19 22:29
>"< 我叫宮本...唔系叫客本...

我知你呢次沒copy了, 當天會去~相信也有很多潛水人員會去~  

南极虾 2006-06-20 00:40
我想去啊!

萬事發 2006-06-20 00:44

barry 2006-06-20 11:17
引用第12樓23462812006-06-20 00:40發表的“”:
我想去啊!

一齐啦
!!
但晤知道大6钓友可唔可以参加?
宫本麻烦你帮忙问问.THX!

公子 2006-06-20 11:21
我估內地朋友都可以嫁!!!!! 電話我寫左出來你自己打個電話去問問先啦!!!!

如果內地朋友可以打[00853956230][008536866663]

查看完整版本: [-- 6月25日.搵人去隹記比賽 --] [-- top --]