查看完整版本: [-- (轉貼)林志玲MV(未紅前的) --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> (轉貼)林志玲MV(未紅前的) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

犬齒鮪 2005-06-24 14:59

(轉貼)林志玲MV(未紅前的)

http://myweb.hinet.net/home12/cris73150/MOV/ChilingMV.wmv

歌好聽,人當然.....

barry 2005-06-24 15:02
都是果句。要求同进步是成正比!!

犬齒鮪 2005-06-24 15:07
我的林志鈴找出來了,你的超美麗斗魚在那裡??說好交換的。

barry 2005-06-24 15:32
我说过的话当然会算素!!边会似你地D老人家说话不算素!!!两次林志玲换一次斗鱼!!算起来你还欠我一次!!快~~

犬齒鮪 2005-06-24 15:34
几時講過兩次林志鈴換一次斗魚喔~你老千喔~

barry 2005-06-24 15:47
是你老千先啊!!都无讲过一次换一次!!哈哈~~

犬齒鮪 2005-06-24 17:20
下面是引用barry于2005-06-24 15:47发表的:
是你老千先啊!!都无讲过一次换一次!!哈哈~~

barry 2005-06-24 17:30
已经还你了.不要不开心罗!!1

Ar保 2005-06-25 11:32
人就幾靚啦﹐不過首歌個MELODY就真係﹐好差﹐同埋強弱分配完全吾用腦﹐攪到成首歌只不過係係度大啞﹐呢個年代仲作得出呢D歌﹐作曲戈個快快炒魷魚啦﹐浪費左個女仔拍D垃圾MV

查看完整版本: [-- (轉貼)林志玲MV(未紅前的) --] [-- top --]