查看完整版本: [-- 我們的QQ群,空間及Facebook群 --]

-> 會 員 互 動 -> 我們的QQ群,空間及Facebook群 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2006-05-28 02:12

我們的QQ群,空間及Facebook群

我們的QQ群號碼  6974355

QQ空間 http://user.qzone.qq.com/376443573/blog

Facebook群 http://zh-tw.facebook.com/groups/253930944666878/

kin 2006-05-28 02:23

見血方休 2006-05-28 07:46
我入咗會喇

小堡 2006-05-28 10:41
我無qq又apply唔到qq號

光頭死神 2006-05-28 11:24
入左 la ~~~

1魚 2006-05-28 11:30
引用第3樓小堡2006-05-28 10:41發表的“”:
我無qq又apply唔到qq號

download 咪得囉~同icq msn 之類差別不大,不過是可多人同時線上聊天的

小堡 2006-05-28 13:14
申請唔到qq唬

1魚 2006-05-28 15:34
引用第6樓小堡2006-05-28 13:14發表的“”:
申請唔到qq唬

點解架~唔明喎~冇限制個喎.....唔通您又係未成年

kin 2006-05-28 16:50
引用第7樓1魚2006-05-28 15:34發表的“”:

點解架~唔明喎~冇限制個喎.....唔通您又係未成年

試下先!!希望申請唔到啦

鱼子酱 2006-05-28 16:52
小堡,收短信

jame575 2007-02-24 14:10
我加左拉,我的号码42427285

mrloon 2008-08-30 01:24
1魚大大:我想加入qq

mrloon 2008-08-30 01:27
引用第11樓mrloon於2008-08-30 01:24發表的 Re:我們的QQ群號碼  6974355 :
1魚大大:我想加入qq

我的號碼是:  5373436

1魚 2008-08-30 01:34
引用第12樓mrloon於2008-08-30 01:27發表的 Re:Re:我們的QQ群號碼  6974355 :

我的號碼是:  5373436

加好了.....要睡囉~改天再聊

鱼鷹 2010-04-08 00:18
一鱼叔!我以经係会员了,我想加入QQ群啊!我個Q号係1286770271—网名叫鱼鷹,希望准予我加入!多谢,多谢!

1魚 2010-04-08 00:32
引用第  14  樓  鱼鷹  於  2010-04-08 00:18   發表的 Re:我們的QQ群號碼  6974355 :
一鱼叔!我以经係会员了,我想加入QQ群啊!我個Q号係1286770271—网名叫鱼鷹,希望准予我加入!多谢,多谢!

好的,不過平時都很少很少在用~不流行

^毛毛^ 2011-12-07 12:22
我加左啦150625697

查看完整版本: [-- 我們的QQ群,空間及Facebook群 --] [-- top --]