查看完整版本: [-- 關於上傳自己選擇的頭像 --]

-> 網站功能解說 -> 關於上傳自己選擇的頭像 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2005-06-17 21:12

關於上傳自己選擇的頭像

工具列上的/ 編輯 / 瀏覽 / 點選在您電腦裡的圖像 / 填寫頭像宽度 必须是 0 -- 150 之間的一個整数 / 填寫頭像高度 必须是 0 -- 200 之間的一個整数 / 確認修改 * 如頭像的高和寬度都不理會而保持為0,則和原圖的大小一樣 *

假如真的不會做以上的動作,就請您在發帖時指示出,待我看到訊息後便會替您修改~謝謝!!

石頭 2007-10-05 22:21
引用第1樓1魚2005-07-20 16:34發表的“”
有很多會員都沒有頭像!~需要幫忙嗎?

我是個鈎魚初哥,–魚叔要多多照住

高比 2007-10-21 19:37
做圖的也可以找我...嘿嘿....原創的我就唔做,剪大剪細同比例幾秒有得拿

下面可能要再細少少.....暈.....要按圖的比例~~一係剪左少少...一係全細左,唔可以又要合大小又要原圖

chon 2008-07-24 15:06
我想整頭象好耐~但係整極都整唔到呀~

有冇人可以幫下手嫁呢~

1魚 2008-07-24 15:13
引用第3樓chon2008-07-24 15:06發表的“”
我想整頭象好耐~但係整極都整唔到呀~

有冇人可以幫下手嫁呢~

把圖傳上來先~

chon 2008-07-24 15:43
哦~

ymtchris 2008-09-03 17:17
唔該一魚叔,
我真係攪咗好耐, 想做返張頭象......
攪來攪去都話size 超過300k..
希望可以幫幫手....
有勞呭......       
巳經完成,  唔該....

路過... 2009-05-09 23:24

查看完整版本: [-- 關於上傳自己選擇的頭像 --] [-- top --]