查看完整版本: [-- 6.23後有冇人去東水? --]

-> 相 約 釣 魚 -> 6.23後有冇人去東水? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

細橋 2005-06-16 18:48

6.23後有冇人去東水?

下個星期四之後在下放假,有冇人有興趣釣東水,外伶丁、桂山、萬山、白瀝、東澳、三角.....?

光頭仔 2005-06-16 20:54
萬山....白瀝....有興趣~~~

細橋 2005-06-16 21:39
我都系对白沥有兴趣,但系未去过,不过我地网ge奇一话从横琴出发...你有冇兴趣同我试下?

barry 2005-06-16 22:42
光头星期六去有兴趣嘛?

光頭仔 2005-06-17 16:33
下面是引用barry于2005-06-16 22:42发表的:
光头星期六去有兴趣嘛?

去邊呀???

光頭仔 2005-06-17 16:35
下面是引用高桥哲也于2005-06-16 21:39发表的Re:6.23后有冇人去东水?:
我都系对白沥有兴趣,但系未去过,不过我地网ge奇一话从横琴出发...你有冇兴趣同我试下?

快艇即日!!!!!唔過夜...不餵蚊...堅决唔做熊貓!!!!呵呵~~~~

barry 2005-06-17 17:14
请较如何可以悟喂蚊?

細橋 2005-06-17 17:30
aiya..我要过夜专钓夜水ga....我除衫喂饱d蚊先lo,你见我肥左一个size咁就可以放心钓啦

光頭仔 2005-06-17 17:30
浸住水嚟釣~~~呵呵!!!

barry 2005-06-17 21:25
果然有计'~~最绝系你!!!

細橋 2005-06-18 13:26
咁去吾去a?

jackie 2005-06-18 21:37
6.24去唔去呀..即日....我有興趣....

奇一 2005-06-19 11:50
如果去钓泥孟或石霎,如象还太小了,钓其它鱼最好是等到水咸D,因为现在水太淡了<下了一星期雨>...............,冇物料到.............

細橋 2005-06-21 01:38
去东水就吾即日啦~咁赶~
钓塘就可以即日~

likevin 2005-06-25 15:46
today is 25/07/2005

查看完整版本: [-- 6.23後有冇人去東水? --] [-- top --]