查看完整版本: [-- 218钓鱼团(万山)报名贴 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 218钓鱼团(万山)报名贴 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

barry 2006-02-09 09:30

218钓鱼团(万山)报名贴

由于钓鱼地点有两个热门的,所以大家喜欢到边个地方就到边个帖度报名吧。本下星期四截止报名!请大家注意!

不是日本人 2006-02-09 10:39
報名

智達 2006-02-09 17:11
喂!靚仔,你兩個帖都報名,咁你去邊團呀....

釣魚狼 2006-02-09 19:06
218我一定會去釣魚 但未決定去邊度 我都好想參加你地218的釣魚團 有機會同多d唔同既釣友去唔同環境釣魚 可以向唔同既師傅學習或交流 唔知行程安排如何

sang 2006-02-09 21:35
218澳门出船???各位有咩意見_"]]

智達 2006-02-09 22:09
澳門出船好呀!可以省好多時間同力氣,出東區最合適...

海狗 2006-02-09 22:35
下面是引用智達仔於2006-02-09 22:09發表的:
澳門出船好呀!可以省好多時間同力氣,出東區最合適...

邊度有咁多錢係澳門出呀~~

智達 2006-02-09 22:36
應該唔會差好遠掛?我都唔清楚係澳門出要幾多,因我都未試過

sang 2006-02-09 22:51
打電話比<名人>同<周根>知几多錢?????

海狗 2006-02-09 22:59
下面是引用智達仔於2006-02-09 22:36發表的:
應該唔會差好遠掛?我都唔清楚係澳門出要幾多,因我都未試過

去萬山3000幾呀8個人呀~~6個包1粉2蝦呀

海狗 2006-02-09 23:00
大陸1000蚊6個呀~~我坐過8個人架tim呀~~問你死未

智達 2006-02-09 23:03
3000千幾相對大陸又係幾貴喎!但係你坐八個人都好危險喎

海狗 2006-02-09 23:09
下面是引用智達仔於2006-02-09 23:03發表的:
3000千幾相對大陸又係幾貴喎!但係你坐八個人都好危險喎

風平浪靜就得囉~~~10個字到白瀝啦~

宮本 2006-02-10 13:30
我又報名先 ^^

jackie 2006-02-10 21:13
即係點呀

sang 2006-02-10 21:16
jackie哥哥你去唔去萬山釣鱼

barry 2006-02-11 12:11
上川团已经落实,而家万山团就只有两个人,是就快点揍够人数BOOK艇了,迟了无好难BOOK

钓鱼必中 2006-02-11 13:04
好多人去啊

jackie 2006-02-11 14:29
下面是引用sang於2006-02-10 21:16發表的:
jackie哥哥你去唔去萬山釣鱼

要返工啦~~~想去都去唔到啦~~

見血方休 2006-02-12 05:31
日水定夜水?
如果是日水我一定去

青頭 2006-02-12 09:04
我都想去萬山~~~barry你去邊度

見血方休 2006-02-12 10:34
日水定夜水???

智達 2006-02-12 12:03
下面是引用青頭於2006-02-12 09:04發表的:
我都想去萬山~~~barry你去邊度

青頭兄!咁你到底想報邊團呀!如果你真係想去萬山團,咁我係上、下川團刪除你個名,因上、下川團有後補重有位釣友報名,如果你星期一都未覆我就當你落實上、下川團....ok

宮本 2006-02-12 20:58
咁即系218有沒萬山團呢?

智達 2006-02-12 22:08
下面是引用宮本於2006-02-12 20:58發表的:
咁即系218有沒萬上團呢?

下、下川團已經有一團,如果有多一位網友報名,上、下團就夠兩團人(即現在已有9人報名括:不是日本人、青頭、智達仔、ericsuper1 、傻貓、barry。後加海狗、甲蟲、布魯途)。萬山團好像有兩人報名啊!想去的朋友要快啊!再遲很難book船呀

青頭 2006-02-12 22:13
去上下川係咪要去兩三日~~~~如果係我唔去個度啦~~~~
因為我要反工~~~

宮本 2006-02-12 22:13
哦 了解到情況了
這團沒人領隊的話 不如刪左佢
沒咁易混淆 ^^

智達 2006-02-12 22:16
上下團兩日一夜....

青頭 2006-02-13 07:47
兩日我去唔到啦~~~~~
我退出~~~~sorry

1魚 2006-02-13 14:30
本帖已鎖定,請移至下帖繼續討論

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=6937&fpage=1

查看完整版本: [-- 218钓鱼团(万山)报名贴 --] [-- top --]