查看完整版本: [-- 218钓鱼团 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 218钓鱼团 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

barry 2006-02-06 16:59

218钓鱼团

218大家想去边?
多提意见

靚穎兄 2006-02-06 17:01
之前個個投票貼去左辺

李好姨 2006-02-06 17:22
有好幾個, 你講邊個標題先

不是日本人 2006-02-06 17:24
218釣魚個個投票貼

ericsuper1 2006-02-06 18:39
去邊都冇問題...~~ 我去...^^

智達 2006-02-07 00:52
218有冇人想去過夜團呀.............

智達 2006-02-07 00:59
依投票睇黎比較多人想去萬山,其次係下川,不過下川我未去過,都好想試下去,唔知有冇兄弟支持呢,如有四位兄弟支持,我搭下路,如果有計,就開貼.............

crazyscat 2006-02-07 02:15
達哥你話去死我都埋你啦,我無所謂ccccccc

不是日本人 2006-02-07 08:37
我都無所謂架!!上川、下川、、、過夜、、、、
呉係去海南島就得架La!!

219火鍋団等食我地釣D魚

barry 2006-02-07 08:52
而家即是有以下人员
唔理去边,不分昼夜,的敢死对队员:

不是日本人、BARRY 、智达仔、crazyscat、ericsuper1

犬齒鮪 2006-02-07 11:18
我等你回來,我等著你回來~~~~~~~~~~

vicky 2006-02-08 01:46
想知上下村要多只羊啊??????????? 珠海
东区就可以~~

不是日本人 2006-02-08 08:46
上、下川和東区費用差不多巴、、、、分別不大的!
要特別服務的人另計

不是日本人 2006-02-08 19:42
目前情況:

桂山 6票 barry 不是日本人 hungjay2004 宮本 大雞泡 釣魚必中

萬山 9票 barry 不是日本人 sang crazyscat 磯民 大雞泡 奇一 釣魚必中 光頭仔

白瀝 6票 barry 不是日本人 海狗 大雞泡 whero 釣魚必中

下川 9票 barry 不是日本人 磯民 智達仔 海狗 大雞泡 小釣手 釣魚必中 crazyscat

之前已经投票的各位人兄,等你门回贴......218团

智達 2006-02-08 19:52
下面是引用crazyscat於2006-02-07 02:15發表的:
達哥你話去死我都埋你啦,我無所謂ccccccc

嘩!靚仔你話我去死就埋左我,唔係下嘩.....

barry 2006-02-09 09:34
我已经开了两个报名帖大家可以到那里报名,请抓紧时间(要BOOK艇),如报名人多就开两团!
人少就二合为一团去万山。因为去万山有大船BOOK唔到艇都比较容易安排。

釣魚狼 2006-02-09 18:57
218我一定會去釣魚 但未決定去邊度 通常我係去東澳過夜,釣點視環境而定 可以去橫洲、三牙、白瀝、兩列、大萬........中午去~第二日中午走。下川從未去過 唔知行程安排如何 我都好想參加你地218的釣魚團 有機會去多d唔同既環境釣魚 又可以向各位師傅學習或交流

小魚魚 2006-02-09 23:41
下面是引用釣魚狼於09-02-2006 18:57發表的:
218我一定會去釣魚 但未決定去邊度 通常我係去東澳過夜,釣點視環境而定 可以去橫洲、三牙、白瀝、兩列、大萬........中午去~第二日中午走。下川從未去過 唔知行程安排如何 我都好想參加你地218的釣魚團 有機會去多d唔同既環境釣魚 又可以向各位師傅學習或交流

你都係老釣手, 不須要向我們學習

钓鱼必中 2006-02-10 09:29
要上班,不能去

barry 2006-02-10 09:31
219你可以过来啊

1魚 2006-02-13 14:33
本帖已鎖定,請移至下帖繼續討論
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=6937&fpage=1

查看完整版本: [-- 218钓鱼团 --] [-- top --]