查看完整版本: [-- psp --]

-> 數 碼 科 技 -> psp [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wah 2006-01-25 10:40

psp

輕鬆擁有個人專屬PlayStation®:無論何時何地,PSP™;是一台您可以輕鬆體驗與PlayStation®同等級優質3D遊戲的攜帶型遊戲主機,僅僅170mm x 23mm x 74mm 的袖珍體積,及280g的輕巧重量,好握又俐落的高級質感設計,讓您隨身感受個人專屬PlayStation®的獨特樂趣。

超大螢幕 震撼影音視聽效果:搭載高畫質的480x270畫素超大TFT液晶16:9寬螢幕,具備驚豔的1,677萬色全彩映像能力,將製作精細的動畫作品表現得淋漓盡致,不論是玩遊戲、欣賞數位照片、或觀賞精采影片都能帶給您無與倫比的影音享受。

支援無線網路 多人連線對戰:標準配備於主機的無線LAN機能,除可透過無線基地台與網際網路連線下載遊戲內容與角色,且能與遠方的友人或網友展開連線對戰等外,利用Ad-hoc Network模式,最多可直接連接16台的 PSP™主機,快樂享受近距離的無線遊玩樂趣。

嶄新娛樂享受 超強電池耐力:您一直以來熟悉的PlayStation®、PlayStation®2遊戲操作方式將會在PSP™上繼續活用,還導入了充滿視覺與感官上的新式操作介面XMB(Xcross Media Bar),此外,PSP™採用高輸出功率之內藏型鋰充電式電池,電池耐力十足,讓您隨時隨地輕鬆享受遊戲樂趣!

產品型號:PSP-1007K
隨機附件:內含新攜帶型遊戲機PSP™主機(PSP-1007K)、交流電轉換器、電池組、Memory Stick Duo™(32MB)、線控裝置與耳機、吊帶、收藏包以及擦拭布。

犬齒鮪 2006-01-25 10:47
wah仔都係鐘意尼D~

wah 2006-01-25 10:54
青年人玩意........

hungjay2004 2006-01-25 11:03

wah 2006-01-25 11:03

筏仔 2006-01-25 11:08
wah仔又錢多了

wah 2006-01-25 11:11
i hope ar .......

犬齒鮪 2006-01-25 11:15
wah仔乜都想要~

筏仔 2006-01-25 11:16
呢啲都係有錢人的玩意

wah 2006-01-25 11:19
yes yes

李好姨 2006-01-25 11:25
wah,你賣廣告呀

犬齒鮪 2006-01-25 11:26
wah仔有米緊係話yes啦~

jackie 2006-01-25 11:26
華仔即係有錢人啦~~

wah 2006-01-25 11:26

wah 2006-01-25 11:26
想不等如要

筏仔 2006-01-25 11:27
wah仔諗乜有乜

犬齒鮪 2006-01-25 11:31
係嚕,家裡金山銀海................
突然覺得我很可憐..................

wah 2006-01-25 12:23

犬齒鮪 2006-01-25 12:37

見血方休 2006-01-25 14:55
在澳門psp是代表另一样嘢來的

犬齒鮪 2006-01-25 15:17
又講唔出係乜~

見血方休 2006-01-25 15:23
就係智慧與美貌並重,
有黑暗就有光明,
有罪惡就有佢哋嘅.......police嘞

見血方休 2006-01-25 15:31
所以喺澳門唔好亂講psp

李好姨 2006-01-25 15:50
下面是引用見血方休於2006-01-25 03:23 PM發表的:
就係智慧與美貌並重,
有黑暗就有光明,
有罪惡就有佢哋嘅.......police嘞

你傻架,你就真的在此亂講野

見血方休 2006-01-25 15:52
d湯煲好喇,趁熱飲啦,凍咗無益呀

犬齒鮪 2006-01-25 16:04
凍咗就見血方休啊~

wah 2006-01-25 16:06
見血方休要李好見血方休.....hahaha

見血方休 2006-01-25 16:23
no,no,no!
唔好亂講嘢,
我同c 娘嘅關係係好嚴肅嘅!!!

犬齒鮪 2006-01-25 16:58
哈哈............................................................點講都冇用啦.....................hehehe......

鱼子酱 2006-01-25 17:20
PSP和XBOX比起来哪个更好玩呢?

wah 2006-01-25 17:30
下面是引用鱼子酱於2006-01-25 17:20發表的:
PSP和XBOX比起来哪个更好玩呢?

psp 係手提式......
xbox係家裹玩的....
.....
2者性質不同

鱼子酱 2006-01-25 17:34
噢~原来这样~

查看完整版本: [-- psp --] [-- top --]