查看完整版本: [-- 呢到有冇人玩超頻呀???? --]

-> 數 碼 科 技 -> 呢到有冇人玩超頻呀???? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

光頭仔 2006-01-20 15:22

呢到有冇人玩超頻呀????

玩到咩成績????發表下~~~~

光頭仔 2006-01-20 15:38
最近佳作~~~
借來一部..(個客既 )..D 630配上GigaByte gai945g用雞牛一隻超上4.5Ghz(6系的潛力非常高...勁)

細橋 2006-01-20 18:07
下面是引用光頭仔於2006-01-20 15:38發表的:
最近佳作~~~
借來一部..(個客既 )..D 630配上GigaByte gai945g用雞牛一隻超上4.5Ghz(6系的潛力非常高...勁)

我覺得用年幾就會壞機,平時都經常死機...

光頭仔 2006-01-20 19:59
甘你用乜U呀???超到幾多???

鱼子酱 2006-01-20 21:29
哈~不错哦~~

我好久没玩了~~

主要是散热问题吧~

健尼 2006-01-21 00:38
下面是引用光頭仔於2006-01-20 15:38發表的:
最近佳作~~~

之前就有超cpu, ram, gpu
arm arm壞o左電腦 e+都諗緊買 820 or 640 mb應該都係用gai945p_g

犬齒鮪 2006-01-21 10:44
一竅不通........

鱼子酱 2006-01-21 11:07
俺也不通~

钓鱼必中 2006-01-21 11:53

不是日本人 2006-01-23 16:41
超頻係乜?
超人頻度

鱼子酱 2006-01-23 16:57

光頭仔 2006-01-24 02:11
下面是引用健尼於2006-01-21 00:38發表的:

之前就有超cpu, ram, gpu
arm arm壞o左電腦 e+都諗緊買 820 or 640 mb應該都係用gai945p_g

嘩~~~雙核心呀???? (但係無人用8XX係玩超頻...好雞架咋~~~6XX系世界紀綠係上到8GHz)
技嘉超頻有點弱!!!!
個人喜歡p4用華碩~~~AMD用Abit~~~~(P4千其唔好Abit...好雞~~)
Delta D火牛不錯...可以諗下~~~

查看完整版本: [-- 呢到有冇人玩超頻呀???? --] [-- top --]