查看完整版本: [-- [轉貼]肯德基工厂重大内幕 ????..........不知真定假 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> [轉貼]肯德基工厂重大内幕 ????..........不知真定假 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

鱼子酱 2005-12-21 10:32

[轉貼]肯德基工厂重大内幕 ????..........不知真定假

几个翅膀就有点夸张,但激素我相信,,,

再不吃垃圾食品了~

不是日本人 2005-12-21 11:16
魚可加激素ma?

魚+激素→再放塘→比BARRY釣到→拿回屋企吃=????

犬齒鮪 2005-12-21 11:18

whero 2005-12-21 12:29
這種東西有證據嗎?網上隨便寫寫的東西,到處亂貼弄不好是會吃官司的,別以為這是開玩笑的,我就有朋友被大企業告的身敗名裂,慎思!!!!

不是日本人 2005-12-21 12:46

Ar保 2005-12-21 12:50
肯德基既雞我從前在網上都看過一些圖片﹐沒有6隻雞亦那麼誇﹐是2隻亦2隻腿的﹐但全身冇毛﹐4肢好發達但軀體好細﹐都幾嘔心的﹐不過好彩我吾鐘意食肯德基﹐吾係因為網上既所有傳聞﹐而係因為我覺得又貴又熱氣又吾好食

狼來了 2005-12-21 16:40
好在我唔like食肯德基~~我like m記多d~~~^^

海狗 2005-12-21 20:32
下面是引用攻略王於2005-12-21 12:50發表的:
肯德基既雞我從前在網上都看過一些圖片﹐沒有6隻雞亦那麼誇﹐是2隻亦2隻腿的﹐但全身冇毛﹐4肢好發達但軀體好細﹐都幾嘔心的﹐不過好彩我吾鐘意食肯德基﹐吾係因為網上既所有傳聞﹐而係因為我覺得又貴又熱氣又吾好食

我都係呀~~又貴又唔健康~~係呃d細路仔架o者~~~

查看完整版本: [-- [轉貼]肯德基工厂重大内幕 ????..........不知真定假 --] [-- top --]