查看完整版本: [-- 12月4日萬山白瀝日水(即日) --]

-> 相 約 釣 魚 -> 12月4日萬山白瀝日水(即日) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

光頭仔 2005-11-28 16:41

12月4日萬山白瀝日水(即日)

早上先去黃茅(避下老泥)...中午到萬山食飯...釣埋晚黄收工走頭!!!!

只接受電話短訊報名.....(6595260)或(13680391201)
巳報名人員:5個

barry 2005-11-28 17:11
明天就可以答复您了~~

亞神 2005-11-28 18:16
是不是7号早上回程呀,6号我放假,7号我要返13:30,能否參加呀.

光頭仔 2005-11-28 18:18
對不起...打錯了日子...是4日...即今個星期日....已更正

光頭仔 2005-11-28 18:22
又多一個了....現在有5人了
barry要快呀!!!!好快滿啦!!!!
船巳攪惦~~~~

智達 2005-11-28 19:02
對啊!barry 快啊!否則要遊水去啊呀!!!

宮本 2005-11-28 23:10
禁快滿人真熱鬧
咁我唔洗諗去唔去好了 @.@"
祝你們爆釣一番 記得拍多幾張相回來跟大家分享下  

智達 2005-12-01 03:11
未滿呀!重差一位呀............

barry 2005-12-01 09:43
无批文无得去!

光頭仔 2005-12-01 15:47
智達~~~不如星期日直飛萬山...白瀝好嗎???
星期日早上7點45分拱北福海等~~~~車...船都攪掂咯!!!!

海狗 2005-12-01 20:21
大慨幾錢一個人到呀(連誘餌)~~~

智達 2005-12-01 21:56
我估船錢會係9佰大洋,車錢會係7拾,咁我地個團暫時5個人,粉自己買,我個人買粉同蝦係一佰大洋.條數係(900加70除5)+100=294(每人) 另加中午食飯,如果有魚釣,連飯錢都慳番.........海狗兄以上數目只供參考,如有雷同,實屬巧合,,,,有興趣一齊玩下啦,比個機會我地認識多個朋友都好呀.....或者我地會擦出火花呢.......

光頭兄,你係團長.你話去邊咪去邊,,,我冇意見,,,,釣魚台都同你去,,,,,,,,

光頭仔 2005-12-01 22:29

大河船 2005-12-02 00:14
HI! 出海我唔去啦,我怕大浪, 下次如果釣圍(如)買我,我都好鍾意釣魚!

宮本 2005-12-02 00:20
大海裡充滿各種各樣的巨物
是每位釣友都想一嘗的經歷
好想出海釣巨物呀 >"<

barry 2005-12-02 01:50
去吧感受一下大海的魅力,你会从此爱上它!!里个星期翻冷,又好流水!!不要错过啊!!只因我~唉!

wah 2005-12-02 01:55
下面是引用宮本於2005-12-02 00:20發表的:
大海裡充滿各種各樣的巨物
是每位釣友都想一嘗的經歷
好想出海釣巨物呀 >"<

無需多想!!去la

sang 2005-12-02 01:58
出海好有巨物.

whero 2005-12-03 18:29
你們是坐大飛去嗎?這兩天風浪很大,請多加注意安全

wah 2005-12-03 18:42
一定要穿救生衣

不是日本人 2005-12-03 19:01
记住带相机..影D相比我地睇呀~~

上次中的白立全部是用虾仁..可能虾仁好D架~
BARRY就早上8点几中,我就下午3点几中......

海狗 2005-12-03 20:43
下面是引用智達仔於2005-12-01 21:56發表的:
我估船錢會係9佰大洋,車錢會係7拾,咁我地個團暫時5個人,粉自己買,我個人買粉同蝦係一佰大洋.條數係(900加70除5)+100=294(每人) 另加中午食飯,如果有魚釣,連飯錢都慳番.........海狗兄以上數目只供參考,如有雷同,實屬巧合,,,,有興趣一齊玩下啦,比個機會我地認識多個朋友都好呀.....或者我地會擦出火花呢.......

光頭兄,你係團長.你話去邊咪去邊,,,我冇意見,,,,釣魚台都同你去,,,,,,,,

thx u~~

海狗 2005-12-03 20:44
下面是引用whero於2005-12-03 18:29發表的:
你們是坐大飛去嗎?這兩天風浪很大,請多加注意安全

不是日本人 2005-12-05 00:42
钧果?

wah 2005-12-05 00:45
滿載魚歸

不是日本人---誰是张靓颖

sang 2005-12-05 00:59
相????

不是日本人 2005-12-05 08:26
张靓颖

所获奖项: 1998年成都市“爱浪杯”歌唱比赛亚军 2003年全国大学生“统一冰红茶”歌手大赛成都赛区第一名 2004年全国大学生“统一冰红茶”歌手大赛全国总决赛冠军 2004年“京都念慈庵”PUB歌手大赛全国总冠军

http://eladies.sina.com.cn/z/supergirl/2005/0606/4255.html

barry 2005-12-05 10:21
张靓颖
这丫头有什么好/

不是日本人 2005-12-05 10:28
唱歌好、身材好!

barry 2005-12-05 10:42
不够你LP好!!

dd 2005-12-07 18:02
原来这里都有召集呀.祝战果丰盛.

查看完整版本: [-- 12月4日萬山白瀝日水(即日) --] [-- top --]