查看完整版本: [-- [活動召集] 吹雞!!11月24日 十圍(更正) --]

-> 相 約 釣 魚 -> [活動召集] 吹雞!!11月24日 十圍(更正) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

fatfatfat 2005-11-19 12:31

[活動召集] 吹雞!!11月24日 十圍(更正)

活動召集人:FATFATFAT

本名: 亞肥

活動地點: 十圍

對象魚種: 鱸&立

活動日期: 2005年11月25日(約 上午7:30 至當天 下午6:00)

成行人數: 8人

目前人數: 3人 fatfatfat,康師傅,XXX (報名人名可陸續更新內容)

小弟電話: 6169912

預計費用: 平均每人百幾蚊

集合地點: 關閘 (上午7:30)

尚有五個位,跟貼留名留電話

四眼妹 2005-11-19 13:43
呀肥~有几個去呀?

angel 2005-11-19 16:26
十圍響邊殊啊....

fatfatfat 2005-11-19 16:53
下面是引用leia於2005-11-19 13:43發表的:
呀肥~有几個去呀?

已經有三個人去才對

barry 2005-11-19 18:41
珠海鹤洲比!

四眼妹 2005-11-19 19:51
下面是引用fatfatfat於2005-11-19 16:53發表的:

已經有五個,我知道的應該有康師傅,肥仔&me,仲有兩個唔識的

o...係唔係賊公and賊婆呀???我25號個日仲響上海去唔到呀...><...你地玩得開心d啦...我要買手信俾你地架................><唔制呀!!!!!!!!!!!!!!!!

四眼妹 2005-11-19 19:52
呀肥呀你個tel几號呀

fatfatfat 2005-11-20 10:31
下面是引用leia於2005-11-19 19:52發表的:
呀肥呀你個tel几號呀

jackie 2005-11-20 22:46
如果我无睇错的话果日好似系星期五喎~~
咁就预埋我啦~~我都去呀~~

嘉伟 2005-11-21 00:46
预留一个位得吾得啊.....有D想去..想学下用假饵啊我.

sang 2005-11-21 00:50
jackie. 星期五去?

fatfatfat 2005-11-21 01:00
下面是引用jackie於2005-11-20 22:46發表的Re:[活动召集] 吹鸡!!11月25日 十围(更正):
如果我无睇错的话果日好似系星期五喎~~
咁就预埋我啦~~我都去呀~~

jackie兄,很久不見了,不要甩底哦~差不多時候我再打比你~

fatfatfat 2005-11-21 01:03
下面是引用嘉伟於2005-11-21 00:46發表的:
预留一个位得吾得啊.....有D想去..想学下用假饵啊我.

偉...哥...(唔介意咁叫吧~)
確定sure去先留得呀~你確定嗎?

狼來了 2005-11-21 17:27
~下..釣日水呀...咁我去唔到la~~..我個日下午先返到嚟呀...你地釣多D啦~~

jackie 2005-11-22 19:36
下面是引用fatfatfat於2005-11-21 01:00發表的Re:Re:[活动召集] 吹鸡!!11月25日 十围(更正):

jackie兄,很久不見了,不要甩底哦~差不多時候我再打比你~

做咩咁講呀???我經常甩你底嗎??
只想你教下我釣魚咋~~

嘉伟 2005-11-23 23:26
重有无位啊??你地会5会教我钓噶!!

嘉伟 2005-11-23 23:33
24号定25号啊??你地念住点去啊?搭车去定开车去啊?如果我去噶话到时系南屏等你地得5得?你地用5用红虫钓?

查看完整版本: [-- [活動召集] 吹雞!!11月24日 十圍(更正) --] [-- top --]