查看完整版本: [-- 2015年最新$4XX手剎輪 --]

-> 裝 備 討 論 -> 2015年最新$4XX手剎輪 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路亞添 2015-04-30 23:29

2015年最新$4XX手剎輪

$3XX六轴承$4XX十軸承
288克
言多必失,吳好乱噏!

東方不敗 2015-04-30 23:33

itit 2015-04-30 23:38

看海 2015-05-01 01:38

路亞添 2015-05-01 10:15
個雞有d怪金色希望不要生銹誰買了分享一下

海狼仔 2015-05-01 13:35

路過... 2015-05-01 13:41
咁似d牌款~

路亞添 2015-05-01 17:38
後備或者入門班應該唔錯288克可以接受 幾舊水都幾靚仔拉力皮不知是不是碳片

悲情釣手 2015-05-01 18:26
幾舊水抵玩

路亞添 2015-05-01 19:08
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632053.0.0&id=43536119658
問了天貓總代理
只有一片碳片拉力只有2.5KG釣立應該可以,數據是5KG可能報大數,不過4百元對得起這個價格,問下友人要不要團購,希望中國的釣具越來越好!謝謝!爆炸圖如果加一片阻力碳片,杯加一個軸承更完美
入門級強力推薦

可惜我學1漁首領和呈洋老師用回拉力鉸!不言也會買個玩下!

路亞添 2015-05-01 20:58
零件圖和呆蛙舊版一樣 39套入41由40彈鐄彈開好過紅頭逆轉掃牙,最新自動跌杯,要改加多塊片

猫头鹰 2015-05-02 10:28
谢谢分享...希望有人用过分享下!

whero 2015-05-02 12:26
我都屬於支持國產輪,買過無數國產輪,國產輪外表都光鮮亮麗,可惜齒輪精密度還是不行,用不了多久就有間糸,咬合不緊,再來就是防鏽能力也較差
當然價格也比較便宜,新手入門好用

鲤化龙 2015-05-06 23:30
各位前辈晚上好小弟有一个迪佳手刹轮,8年前入的货,当年入货280人仔,一年后就成着我噶收藏品!吾知依家厂家有没进步或改良到10年后退休收藏

奧比斯 2015-05-07 16:11
是否有貨,要十軸承試釣,謝謝

路亞添 2015-05-07 23:42
幫你屠宝天貓買個回來,迪佳應該不會有山寨

leonleo 2015-05-08 22:49
朋友用过杀唔死,个人觉得入手咖仔嘅入门级好d,不喜勿喷

路亞添 2015-05-08 23:19
朋友訂左個粗用日水釣立,到時測試一下,曰本的都剎吳死要改

Sai 2015-05-11 19:40

路亞添 2015-05-12 21:48

obrien 2015-07-23 16:27

緊角 好卵正,   有冇試過約代下佢,  係點.  ?

無旺管 2015-09-17 19:49
支持平有平玩、貴野你玩既原則

忠实矶民 2017-02-16 02:37
支持,顶!

查看完整版本: [-- 2015年最新$4XX手剎輪 --] [-- top --]