查看完整版本: [-- 加馬G5在台熱烈預購中 --]

-> 裝 備 討 論 -> 加馬G5在台熱烈預購中 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2015-01-22 02:20

加馬G5在台熱烈預購中

台灣已經開始接受預訂
網上看到好多人都已訂了~
大約萬五港幣左右....
今年安哥派錢都唔夠買~

求.敗 2015-01-22 04:06

悲情釣手 2015-01-22 06:01
大約萬五

阳江漠南 2015-01-22 08:22

20万日币

新纪录

冬瓜 2015-01-22 10:26
无5米噶咩

大木經銷 2015-01-22 10:37

GV竿改叫LV竿好了
第二組才有五米追加

大舊飯 2015-01-22 11:17
發神經

ricowong 2015-01-22 11:33
嘩頂頂班

荷包 2015-01-22 15:43
G5

林正英 2015-01-22 20:20

deecat 2015-01-22 22:08

3901 2015-01-23 00:58
還是用台灣竿吧

看海 2015-01-23 01:52

wawa 2015-01-23 10:28
中大魚嘍..........

大木經銷 2015-01-23 11:54
開始先谷行誘餌,天線竿已經到瓶頸,連枚槐金im楷都無,一體手柄又無.貴得有d過份
朋友訂左支1.5-53,到時先看看實物
都是面向強國市場,定個天價,但什麼都無.等熱潮退卻,
之後出GV+(是金階)..有殺無培......

五到十年後g6出之前必要時比高小小折現貨比釣具店散貨,
年年如是.磯釣20多年一早看破紅塵...
無謂追, 無謂追, 追得到也未必好, 追唔倒呢就谷壞腦。 兩支就夠晒數, 兩支已經夠晒數!

三平 2015-01-23 21:34
心水清,好野!支持

whero 2015-01-23 22:24
Gama  近年換了新少東,也學了急功近利,東西沒什麼長進,價格到是漲了不少...........也不看看現在是什麼大環境
我已經對Gama 放棄了..

1魚 2015-01-23 22:48
引用第  4  樓  冬瓜  於  2015-01-22 10:26   發表的  :
无5米噶咩

今年秋季會出五米的

郑二伟 2015-01-24 20:09

80後 2015-01-24 20:21
引用第  14  樓  大木經銷  於  2015-01-23 11:54   發表的  :
開始先谷行誘餌 ,天線竿已經到瓶頸 ,連枚槐金im楷都無 ,一體手柄又無 .貴得有d過份
朋友訂左支1.5-53,到時先看看實物
都是面向強國市場 ,定個天價 ,但什麼都無 .等熱潮退卻 ,
之後出GV+(是金階) ..有殺無培 ......

.......

咪懶有偉論啦...成日話..唔用日本野...次次放上網...都用..又測試又這又那...
講多過做.....係咪G-V....賣500蚊..你就買????
做人要坐言起行....唔好講佯借番黎用?唔係買..就得....
你講到咁盡...日本乜日本物...就咪用啦...測試......攞非日本竿...做份好報告...咪講得出...做得到囉...

路過... 2015-01-24 22:00
引用第  16  樓  whero  於  2015-01-23 22:24   發表的  :
Gama  近年換了新少東,也學了急功近利,東西沒什麼長進,價格到是漲了不少...........也不看看現在是什麼大環境
所言是也,

1魚 2015-01-24 22:34
引用第  16  樓  whero  於  2015-01-23 22:24   發表的  :

0.6原來不用港幣一萬....再考慮一下嘛

路亞添 2015-01-26 19:36
G5代的賣點,唯一最新是“TORAY“產的一種納米合金碳纖布“NANOALLOY®〃

此帖售價 1000 漁樂幣,已有 1 人購買
若發現會員採用欺騙的方法獲取財富,請立刻舉報,我們會對會員處以2-N倍的罰金,嚴重者封掉ID!

钓得乐168 2015-01-31 00:57

查看完整版本: [-- 加馬G5在台熱烈預購中 --] [-- top --]