查看完整版本: [-- 前日東澳 --]

-> 會員寫真館 -> 前日東澳 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2014-10-26 20:37

前日東澳

[attachment=143358] 週五,東澳,我冇乜收入!

大的欺負了我,结果搞了小的,結果又闷倒了我!  [attachment=143351] [attachment=143352] [attachment=143353] [attachment=143354] [attachment=143355] [attachment=143356] [attachment=143357]        

cityhunter 2014-10-26 20:57
军军甘上镜,我影到成条牛屎甘,肥仔一个

arrowtsang 2014-10-26 21:11
引用第  1  樓  cityhunter  於  2014-10-26 20:57   發表的  :
军军甘上镜,我影到成条牛屎甘,肥仔一个   

八一哥一向出名英振架啦!

紫火 2014-10-26 22:08
睇到好多高手

路亞添 2014-10-26 22:19
終於等到院長出釣出帖了,人生苦短,釣魚最好!

3901 2014-10-26 23:11
抽什麼牌子的煙?

1魚 2014-10-27 00:06
點解澳門釣友越來越釣唔到魚?係唔係方法用錯呢??

看海 2014-10-27 00:22

悲情釣手 2014-10-27 00:39

itit 2014-10-27 00:41
引用第  6  樓  1魚  於  2014-10-27 00:06   發表的  :

X 2

arrowtsang 2014-10-27 07:10
引用第  6  樓  1魚  於  2014-10-27 00:06   發表的  :

從何而得出感覺澳門钓友越來越钓唔到鱼呢?

1魚 2014-10-28 13:20
比人插得多,尖端科技從此封口唔講喇,入門級問題幫幫新手呢...就義不容辭

arrowtsang 2014-10-28 14:23
引用第  11  樓  1魚  於  2014-10-28 13:20   發表的 回 10樓(arrowtsang) 的帖子 :
比人插得多,尖端科技從此封口唔講喇,入門級問題幫幫新手呢...就義不容辭

你該錯覺喇,现在人们钓到鱼大都不放上釣魚纲,连微信也不放,許多訊息大保密起來了!

arrowtsang 2014-10-28 14:25
现在谁都保密和变懒了!
而我一向我行我素,其他……理七企!

阿郎 2014-10-28 23:32

查看完整版本: [-- 前日東澳 --] [-- top --]