查看完整版本: [-- 網站討論版IE無法登入 --]

-> 網站功能解說 -> 網站討論版IE無法登入 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2014-09-19 12:18

網站討論版IE無法登入

不好意思,這兩天連我自己都不能登入漁網,用別的瀏覽器可以,用IE就不可以,想辦法處理中

1魚 2014-09-19 12:34
剛修改了一些文件,然後把我自己電腦清理cookie,再點網站下面的 (清除Cookies ),兩個站都點,兩個站同時顯示登出是遊客身份後,再重新登入就可以了
請用IE作瀏覽器而不能正常登入的試一下

假師傅 2014-09-19 14:24

悲情釣手 2014-09-19 15:56
用手機可以登錄

1魚 2014-09-19 15:58
電腦已經可以,試左90次用ie登出登入都得       

arrowtsang 2014-09-19 19:39

悲情釣手 2014-09-19 22:51
電腦試咗91次,(已經試埋cookies)都係唔得,商業版就一D問題都冇(可能入咗黑名單)

1魚 2014-09-19 23:18
  剛剛又再試一次了,登出後又再登入,冇事喎

[attachment=142978]

[attachment=142979]

[attachment=142976]

[attachment=142977]  

鱗光一閃 2014-09-19 23:26
ok!

悲情釣手 2014-09-20 00:22
話之佢得唔得,反正手機上到就OK

kamio 2014-09-20 07:04
我都入唔到

我都入唔到!

viva 2014-09-22 08:15
     技术性不懂

查看完整版本: [-- 網站討論版IE無法登入 --] [-- top --]