查看完整版本: [-- 查詢桂山最新行程~ --]

-> 釣 點 介 紹 -> 查詢桂山最新行程~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

黑鯛之天敵 2014-09-11 09:00

查詢桂山最新行程~

有冇師兄有d最近用過既車佬船佬聯絡方法呀? 小弟下個月同幾位朋友去桂山二日一夜釣魚排或者防波提
另外酒店方面要提早預定嗎? 有冇邊間乾乾淨淨介紹下

1魚 2014-09-11 11:12
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=43674
個時間表都係最近的,試吓打電話去問班次 0756-2119915

黑鯛之天敵 2014-09-11 16:50
引用第  1  樓  1魚  於  2014-09-11 11:12   發表的  :
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=43674
個時間表都係最近的,試吓打電話去問班次 0756-2119915

謝謝一魚叔~~ 13411388005我打過呢個電話可以載釣客上魚排或防波提 (每人50人仔)
如果星期六去落船先搵酒店會唔會好緊張呢

悲情釣手 2014-09-11 17:59
9月中桂山實有房.冇有怕

1魚 2014-09-11 18:00
我覺得應該唔怕冇房租喇,已經過左暑假,又未係磯釣旺季,又冇釣魚比賽,桂山酒店可以容納兩三百人

黑鯛之天敵 2014-09-11 19:07
我係10月中咁上下先去, 問定先

珠海桂山岛往返船票+酒店两天自由行 珠海海岛游船票酒店套票
http://detail.tmall.com/item.htm?id=18497592468&spm=a1z0k.7385961.1997985097.d4918993.HqlBEX&_u=be811e74769

偉大的淘寶, 不過我諗walk in都係差唔多價

黑鯛之天敵 2014-09-11 19:16
金雅靜, 港島, 錦峰 各位師兄住過邊間?

arrowtsang 2014-09-11 19:54
金雅静有,拉车仔好D!

youngs 2014-09-12 09:53
周二先去過來桂山己有腊魚埋邊二斤左右的偏多但泥猛仔不可忽視,現在上船己出示身份証實名核對先放行,新碼頭離酒店有一段路要行。

黑鯛之天敵 2014-09-12 17:01
引用第  8  樓  youngs  於  2014-09-12 09:53   發表的  :
周二先去過來桂山己有腊魚埋邊二斤左右的偏多但泥猛仔不可忽視,現在上船己出示身份証實名核對先放行,新碼頭離酒店有一段路要行。

現在買船票要用新份証嗎? 5個人5張身份証.?

黑鯛之天敵 2014-10-24 12:54
明天出發!!!

1魚 2014-10-24 14:38
引用第  10  樓  黑鯛之天敵  於  2014-10-24 12:54   發表的  :
明天出發!!!  

聽講話要實名登記身份證...買船票時準備一下好d
留返條魚仔比我釣吓

黑鯛之天敵 2014-10-24 19:00
引用第  11  樓  1魚  於  2014-10-24 14:38   發表的  :

聽講話要實名登記身份證...買船票時準備一下好d
留返條魚仔比我釣吓  

0840已全滿, 加開一班0920不過要聽日0740先現場售票, 明天睇下有冇黃牛飛........

查看完整版本: [-- 查詢桂山最新行程~ --] [-- top --]