查看完整版本: [-- 5月18號星期日澳門船出大排或18蒲(已滿) --]

-> 相 約 釣 魚 -> 5月18號星期日澳門船出大排或18蒲(已滿) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路過... 2014-05-05 17:15

5月18號星期日澳門船出大排或18蒲(已滿)

5月18日

澳門出日本船志洋號

星期日

地點_大排或18蒲

船釣

如有興趣請pm留貼!電話66808455

kamio 2014-05-05 22:18
咁快滿!.............路過兄:E+都快5月中啦;做咩今年台釣盃重未有聲氣 ga

路過... 2014-05-06 02:57
引用第  2  樓  kamio  於  2014-05-05 22:18   發表的  :
咁快滿! ............. 路過兄:E+都快5月中啦;做咩今年台釣盃重未有聲氣 ga   
今年試下交比其他會員教下,我做工作人員。應該6月尾(≧∇≦)

新手釣魚郎 2014-05-06 04:59
C兄  上個月27號去拖尤魚戈個係米你來架  

快攻仔 2014-05-06 12:06
大排係邊

忍者引魚 2014-05-06 21:30

路過... 2014-05-06 21:53
引用第  4  樓  新手釣魚郎  於  2014-05-06 04:59   發表的 回 樓主(路過...) 的帖子 :
C兄  上個月27號去拖尤魚戈個係米你來架     
吾係!

路過... 2014-05-06 21:54
引用第  5  樓  快攻仔  於  2014-05-06 12:06   發表的  :
大排係邊
50米水深黃蒲出d!

kamio 2014-05-07 04:55
引用第 3 樓 路過... 於 2014-05-06 02:57 發表的 :
今年試下交比其他會員教下,我做工作人員。應該6月尾(≧∇≦)

都支持

查看完整版本: [-- 5月18號星期日澳門船出大排或18蒲(已滿) --] [-- top --]