查看完整版本: [-- 釣魚佬快來學釣美人魚 --]

-> 外地釣友交流區 -> 釣魚佬快來學釣美人魚 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2014-03-03 19:03

釣魚佬快來學釣美人魚

無facebook的朋友,你睇唔到影片就學唔到嘢喇!
https://www.facebook.com/photo.php?v=723553857675008

忍者引魚 2014-03-03 19:24
     好難學喎...........

arrowtsang 2014-03-03 19:46

看海 2014-03-03 19:59
   求愛定求婚?但係嚇走晒D魚啦!   

1魚 2014-03-03 20:03
引用第  1  樓  忍者引魚  於  

發表的  :

好難學喎...........

東區包條艇千幾蚊都唔捨得,點釣美人魚呀!!

看海 2014-03-03 20:13
但最後見支竿彎晒     

suwa 2014-03-03 20:33
真係浪漫 兩公婆有共同嗜好真係難得

悲情釣手 2014-03-03 21:18
釣魚佬係唔雖要女朋友既

林正英 2014-03-03 21:33

Sam_Sam 2014-03-03 22:24

3901 2014-03-03 22:52
10年後佢可能好後悔當日衝動!

1魚 2014-03-03 23:01
引用第  10  樓  3901  於  

發表的  :

10年後佢可能好後悔當日衝動!   

我話兩年....賭餐咖啡吧

wawa 2014-03-04 00:13
釣美人魚原來容易過釣魚 ;釣魚龜左即刻后悔,結婚也有后悔的時候,不過到你醒已經入晒局啦         

ymtchris 2014-03-04 08:52

釣魚郎 2014-03-04 17:44

查看完整版本: [-- 釣魚佬快來學釣美人魚 --] [-- top --]