查看完整版本: [-- 海狗,老婆,鯊魚,還有八十嵗的岳母 --]

-> 釣 魚 影 片 -> 海狗,老婆,鯊魚,還有八十嵗的岳母 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

伊汶涵宇 2014-03-02 17:10

海狗,老婆,鯊魚,還有八十嵗的岳母

海狗,老婆,鯊魚,還有八十嵗的岳母

1魚 2014-03-02 17:32
網址仍是不對   

伊汶涵宇 2014-03-02 17:55
1魚大大大師兄,又滾搞你,十二萬分之吾好意思!!
最大既可能係我係登錄自己既youtube帳號時複製video既網址。
我試一次跳出自己賬號來複製網址,如果呢次都唔得既話~~~~~~~~
我考慮退出江湖~~~~~

1魚 2014-03-02 18:01
引用第  2  樓  伊汶涵宇  於  

發表的 回 1樓(1魚) 的帖子 :

1魚大大大師兄,又滾蛋搞你,十二萬分之吾好意思!!
最大既可能係我係登錄自己既youtube帳號時複製video既網址。
我試一次跳出自己賬號來複製網址,如果呢次都唔得既話~~~~~~~~

不會~24小時服務

1魚 2014-03-02 18:04
引用第  2  樓  伊汶涵宇  於  

發表的 回 1樓(1魚) 的帖子 :

1魚大大大師兄,又滾蛋搞你,十二萬分之吾好意思!!

和帳號無關,是你引入的網址不正確,請照教學文一步一步做就可以
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=41789

生仔 2014-03-02 18:27

伊汶涵宇 2014-03-02 18:48
先多謝1魚大大大師兄吧,冇渠就冇片睇。

Sam_Sam 2014-03-02 21:23

財叔 2014-03-02 22:01

3901 2014-03-02 22:47
婆婆都去玩 真系夠開心! 但隻艇會唔會太细隻?

kelvinlei 2014-03-03 01:14
   好休閒的活動

伊汶涵宇 2014-03-03 11:08
多謝捧場。

伊汶涵宇 2014-03-03 11:33
多謝財叔捧場。

伊汶涵宇 2014-03-03 11:36
甘又真係細咗d,不過勝在夠快。

伊汶涵宇 2014-03-03 11:38
釣魚本來就應該係休閒既活動。

catcah 2014-03-03 12:38
這就是“享受人生”,如果我退休可以係咁就正,今晚都係早D訓把啦!

伊汶涵宇 2014-03-03 14:41
做人吾可以甘講,你睇人好,人睇你好,今日吾知明日事,活在當下,關鍵係過好每一天。

講開又講,家家有本自己知道的經,我外母經歷都幾坎坷,外父守舊,一定要男丁,結果連生九個女,實在養吾起,將其中一個送人,第十個至追到個仔,過程中受盡夫家壓力,所以,當時全家一移民來加拿大即與外父離婚,一個以前到現在都中英文全文盲既婦人就甘重新開始異國他鄉的生活一直到現在。

zoo 2014-03-03 19:34
引用第  16  樓  伊汶涵宇  於  

發表的 回 15樓(catcah) 的帖子 :

做人吾可以甘講,你睇人好,人睇你好,今日吾知明日事,活在當下,關鍵係過好每一天。

講開又講,家家有本自己知道的經,我外母經歷都幾坎坷,外父守舊,一定要男丁,結果連生九個女,實在養吾起,將其中一個送人,第十個至追到個仔,過程中受盡夫家壓力,所以,當時全家一移民來加拿大即與外父離婚,一個以前到現在都中英文全文盲既婦人就甘重新開始異國他鄉的生活一直到現在。   

你外母

3901 2014-03-03 23:54
真系要為阿婆婆         

伊汶涵宇 2014-03-04 01:22
活在當下,過好每一天.

伊汶涵宇 2014-03-04 01:30
我都服了外母,千辛萬苦追個仔返來,但上有長輩的寵愛,中有九個家姐的溺愛,點會學好架,四十幾嵗人重要八十幾嵗既外母保貼生活。但外母孭著個大包袱一樣甘過。

kelvinlei 2014-03-05 01:19
引用第 14 樓 伊汶涵宇 於

發表的 回 10樓(kelvinlei) 的帖子 :

釣魚本來就應該係休閒既活動。

理想的退休生活

看海 2014-03-07 09:01
今日才看到片子,不知原因。
人生高低上落,各有得失,你的格言,活在當下,過好每一天。       

伊汶涵宇 2014-03-07 11:21
活在當下,過好每一天
我亦係聼返來既,人生難免起落,世事又點會盡如人意,我成人攞呢句來阿Q自己。

查看完整版本: [-- 海狗,老婆,鯊魚,還有八十嵗的岳母 --] [-- top --]