查看完整版本: [-- 讚助代表網站比賽問卷 --]

-> 會 員 互 動 -> 讚助代表網站比賽問卷 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2014-02-14 18:06

讚助代表網站比賽問卷

如果一個代表澳門漁樂網參加的其他社團單位邀請釣魚比賽(包括所有項目釣魚比賽),我們熱心會員,是否同意樂捐少許獎勵金,數額不限,十元也是一個鼓勵,用以補貼參加者的個人支出經費,以鼓勵其士氣。

悲情釣手 2014-02-14 20:12
如果讚助1魚出去比賽.我唔係好讚成     

muito 2014-02-14 20:47
me too, 同掉錢落咸水海無分別     
一魚叔自己就唔同啦     

1魚 2014-02-14 22:53
引用第  1  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

我意思係咁既,例如今年回歸盃,如果有人參加,係代表澳門漁樂網隊的話,通常一隊三個人,我地另外開帖募集讚助款,限定最多一人二十元,當然不會強制什麼人讚助啦,籌到一百二百都係好有意義,提供一隊人平均分配,我們替他們打氣,只係咁姐,唔通如果我返尼代表,要大家贊助機票咩..明冇

Sam_Sam 2014-02-14 23:38

看海 2014-02-15 10:43
   同精神上支持一樣,用心意支持一杯咖啡錢。   

muito 2014-02-15 10:52

1魚 2014-02-15 14:17
引用第  1  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

我係釣界三公分大師喎,唔係話你贊助我就收嫁,我仲要考慮清楚呀!!

悲情釣手 2014-02-15 17:06
我諗接受讚助既.一定會好大壓力

查看完整版本: [-- 讚助代表網站比賽問卷 --] [-- top --]