查看完整版本: [-- 新年快樂 --]

-> 會 員 互 動 -> 新年快樂 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2014-01-31 08:43

新年快樂

我懒,唔寫喇,送个贴图过大家算喇! [attachment=140593]  [attachment=140594]

釣魚痴 2014-01-31 09:12
     新年快樂

1魚 2014-01-31 09:13
新年快樂,等我唱首歌比你地聽啦

男聲:造夢如大四喜 一雙兼一對遇到你
  入住豪盡的黃金屋 才明白何謂美

女聲:大金大銀 讓我走一轉亦行運
  金牆金杯 我怕著到似雀還未襯

合唱:渡新歲 添新趣 大屋裡 尋樂去
   大班好友慶相聚 個個富富貴貴迎新歲

合唱:大班屋 

男聲:金堡壘 

女聲:夢想個個攜伴侶

合唱:新春佳節借春醉 鍍了金進夢裡

女聲:又大鑼大鼓 新衫新風格換新褲
  但願如大家捱得苦 年年便成大富

男聲:大金大銀 讓我走一轉亦行運 
  金牆金杯 我怕著到似雀還未襯

Sam.Jig 2014-01-31 11:07
新年快樂!水水爆釣!     

財叔 2014-01-31 11:49

老秋 2014-01-31 12:57
    新年快樂

那貓 2014-01-31 14:57

Sam_Sam 2014-01-31 15:14
恭喜,恭喜 大家馬年行大運,身體健康!   

院長,懒多D都吾緊要,發多D靚女相就得啦,    

阳江漠南 2014-02-01 11:20

ricowong 2014-02-01 15:43
祝马年行运,健康兼有鱼运       

看海 2014-02-02 01:08
   此乃歡樂,開心,娛樂的網站,只要隨意,隨心。
祝各位事事順意,心身健康。       

悲情釣手 2014-02-02 09:59

ymtchris 2014-02-04 09:00
恭喜, 恭喜大家馬年行好運....   

查看完整版本: [-- 新年快樂 --] [-- top --]