查看完整版本: [-- 漁樂一號 --]

-> 會員寫真館 -> 漁樂一號 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2014-01-19 18:41

漁樂一號

[attachment=140511]
經過漫長的七年沉睡,今天把漁樂一號喚醒,洗乾淨,牽她出去外面透透氣,結果...她該轉動的地方,都機乎卡住,煞車,尤其是變速器,都已經不行了,後來我使用WD-40,替她施行CPR心肺復甦急救手術...她,終於醒來喇,煞車>>正常,變速器>>正常,連鈴鐺都叮叮噹噹響亮起來了,哈哈...
***{ 漁樂一號 } YOU ARE MY FAVORITE ***

操練一下先~順便餵流浪狗

看海 2014-01-19 19:51
       有感情,已躍升戰友身份了。   

鱗光一閃 2014-01-19 19:53
渔楽一號唔系呢隻咩?     
[attachment=140513]

Sam_Sam 2014-01-19 20:51
咩咁多流浪狗嘅

悲情釣手 2014-01-19 21:11
夠哂環保     

1魚 2014-01-19 21:28
引用第  2  樓  boulderpun  於  

發表的  :

渔楽一號唔系呢隻咩?     

E隻未草夠錢,E家淨得個呔盤

viva 2014-01-19 21:59

3901 2014-01-19 22:56
D流浪狗都幾靚仔

亞枝 2014-01-19 23:08
有冇同漁樂一號人工呼吸呀

whero 2014-01-20 03:53
下次就騎她去竹圍釣魚~~~   

小魔女SOS 2014-01-20 11:19

1魚 2014-01-20 11:48
引用第  9  樓  whero  於  

發表的  :

下次就騎她去竹圍釣魚~~~     

挑戰太低了,下一次我要走小三通,去福州釣魚

紫火 2014-01-20 18:56
7年,仲未有生锈?

查看完整版本: [-- 漁樂一號 --] [-- top --]