查看完整版本: [-- 阿女釣魚 --]

-> 釣 魚 影 片 -> 阿女釣魚 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

伊汶涵宇 2014-01-17 14:33

阿女釣魚

阿女釣魚
http://www.youtube.com/v/4NT2qZzyv0c?list=PL_QxI1NU_adPhbjFoMmP0-FQt-cdGyaYe

昭昭 2014-01-17 15:10
系邊到釣?       

1魚 2014-01-17 15:25
外國的魚特別蠢,咁容易就釣到   

伊汶涵宇 2014-01-17 15:56
海裏。
加拿大西海岸。

伊汶涵宇 2014-01-17 16:02
吾單止魚,感覺我呢d加燦都差吾多,每次返去都覺得轉數比你地慢好多。
土生豬二代更加成日俾我呢d轉數吾高的一代話:死蠢。

1魚 2014-01-17 16:53
引用第  4  樓  伊汶涵宇  於  

發表的 回 2樓(1魚) 的帖子 :

吾單止魚,感覺我呢d加燦都差吾多,每次返去都覺得轉數比你地慢好多。
土生豬二代更加成日俾我呢d轉數吾高的一代話:死蠢。   

不會死蠢喇,現在小孩子都很聰明,兩地生活習慣和教育不一樣,亞洲年青一代,比較會急攻近利,走捷徑,外國的會為了一些問題,可以花很多時間去研發,創新,各有各的好壞~~

zoo 2014-01-17 21:13

悲情釣手 2014-01-17 22:53
咁多魚釣     

伊汶涵宇 2014-01-17 23:29
謝謝捧場。

伊汶涵宇 2014-01-17 23:32
細路釣細魚。

joaoao 2014-01-17 23:33
   Wo..... 正呀!好玩!!    

老秋 2014-01-18 00:01

伊汶涵宇 2014-01-18 00:19
只要係出外,都係好玩的日子。

看海 2014-01-18 01:40
真好收獲    我就最欣賞家庭樂,的超温馨感覺。   

伊汶涵宇 2014-01-18 02:09
鄉下地方冇都市甘繁忙,亦冇都市甘多誘惑,出也一家人入也一家人,生活好簡單。

看海 2014-01-18 02:19
繁榮鬧市的污染,不只限於環境,空氣,對家庭聯繫及心靈,或多或少亦有所影響。   

伊汶涵宇 2014-01-18 02:37
其實亦好見人見智,吾少朋友都選擇回流返去享受大都市的物質方便。

嘛,身邊的大環境吾到我地個體去左右,活在當下,保留自己心中的一片淨土就是了。  

Sam_Sam 2014-01-18 13:01
羨慕死人   

伊汶涵宇 2014-01-18 14:46
別羡慕我,你亦可以的。

~~腳板魚~~ 2014-01-18 16:35

查看完整版本: [-- 阿女釣魚 --] [-- top --]