查看完整版本: [-- 11至12號(船磯) --]

-> 相 約 釣 魚 -> 11至12號(船磯) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

rayfung 2014-01-06 17:10

11至12號(船磯)

十一號下午2:40船。落船釣到19:30.之後食飯。唔夠喉既話可再上石。                                                                                                              十二號早上6:15集合食早餐(杯麵)打點好一切後出發。釣到大約  19:00。之後原艇回香洲食晚飯。
當日可能圍來玩個小型比賽。咁樣刺激D,(我既唸法)。                                                                                                                                        第一個獎。全艇魚既總重獎。如果邊條艇嬴左就要輸果方每人攞50-100出黎俾嬴果邊。
第二個獎。個人大魚獎。如果嬴果位幸運兒。輸家就每人攞50-100出黎俾嬴果位。
(比賽兩日計算。所以第一日輸左。第二日仲有得追。獎金可以加減。人齊再議)
現在已有6-7人。十人成團。再多D人仲好。最多訂多一條艇。獎金又多D
兩日連住民宿。誘鉺。艇費。每條大幾3750人仔(所有費用攤分)。

如果有性趣就call me 6233 7562 Ray

joaoao 2014-01-06 18:34
然後贏家再請大家食飯,咁就佳大歡喜啦!

rayfung 2014-01-06 19:43
引用第  1  樓  joaoao  於  

發表的  :

又好喎

arrowtsang 2014-01-06 19:58
引用第  1  樓  joaoao  於  

發表的  :

知你昨日KO左亞康,唔洗貢沙麈既!!!

忍者引魚 2014-01-06 20:05
引用第  3  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

知你昨日KO左亞康,唔洗貢沙麈既!!!

無我份

紫火 2014-01-06 21:50

Sam_Sam 2014-01-06 22:26

鱲漁皇 2014-01-08 18:40
是磯钓比赛吗?

rayfung 2014-01-08 20:45
引用第  7  樓  鱲鱼王子  於  

發表的  :

是磯钓比赛吗?   

自己幾個人玩下啫

查看完整版本: [-- 11至12號(船磯) --] [-- top --]