查看完整版本: [-- 琴晚9州島咖活力派白臘仔 --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 琴晚9州島咖活力派白臘仔 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

振國 2013-12-05 13:42

琴晚9州島咖活力派白臘仔

琴晚9州島釣到10條活力派蠟仔,2小時內狂抽,超好手感。帶左據翻屋企蒸左據,途中比朋友教育我,叫我下次放生。食左呢餐先算了。

chaofish 2013-12-05 15:48
都冇所謂啦食在囉下次細隻放得咪放啦.

華少2013 2013-12-05 15:58
下次一齊去

振國 2013-12-05 17:12
ok

振國 2013-12-05 17:15
好的~

紫火 2013-12-05 19:24
别浪费就好

arrowtsang 2013-12-05 20:06
下次带埋我!

振國 2013-12-05 20:43
我新手仔黎咖扎渦...今個禮拜6可能有1場,又喺9州,有無興趣去?順便指點下小弟呢...

振國 2013-12-05 20:45
喺呀

Sam_Sam 2013-12-05 22:33

金渔佬 2013-12-05 22:58
沙鱲仔好味   

華少2013 2013-12-06 09:57
引用第  4  樓  振國  於  

發表的 回 2樓(華少2013) 的帖子 :

好的~
得閒相約釣魚

arrowtsang 2013-12-06 11:44
引用第  7  樓  振國  於  

發表的 回 6樓(arrowtsang) 的帖子 :

我新手仔黎咖扎渦...今個禮拜6可能有1場,又喺9州,有無興趣去?順便指點下小弟呢...
釣魚根本毛所謂分什么“新仔“或“老仔“的,有时间走在一起钓钓、談談就好了,至於金个奶拜工作较亡,不能跟里门去吊椅了!

看海 2013-12-06 18:03

振國 2020-03-02 17:17
華少,我係阿源,以前釣魚的,你加翻我新微信. 我近期又釣翻

振國 2020-03-02 17:20
markgor1698

查看完整版本: [-- 琴晚9州島咖活力派白臘仔 --] [-- top --]