查看完整版本: [-- 新钓场 三乡海钓场 有无人去过 --]

-> 圍釣 塘釣 台釣 -> 新钓场 三乡海钓场 有无人去过 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

mk2leo 2013-11-11 12:43

新钓场 三乡海钓场 有无人去过

回中山经过泉眼温泉。发现有个塘写住 三乡海钓场。。看到D人用手竿钓。2个大塘。但佢又写住海钓。有无师兄去过。

arrowtsang 2013-11-11 13:05
如果係我之前所见的是同个的話,……开左好耐咯,台钓的!

mk2leo 2013-11-11 13:32
哈。。甘佢写海钓甘搅野。。

亞枝 2013-11-11 13:41
聽朋友講是新開的,但未去過

奧比斯 2013-11-11 15:34
所謂新開,已經三,五,七年了,中途亦停了一年     

悲情釣手 2013-11-11 16:49
玩台釣架.嗰塘唔係好大.隔籬仲有嗰釣虾場.不過唔係經常開放

Sam_Sam 2013-11-11 22:54

龙大 2013-11-12 08:44
绝对的新开。上周六开张的。我天天经过看到,沙坦路边。

3901 2013-11-12 23:16
以前玩過蝦塘+淡水魚、有爐提供燒烤!

waimacau 2013-11-13 14:21
我有去過~係以一個中算的~
不過見你冇吊到又會收你平點~
不過我之前比他們例入黑名單~因為我C過一個中釣了他差不多50條(因為用蝦仁)

mk2leo 2014-02-10 11:25
前幾日經膼。走去問過。。120淨釣。回收魚3蚊一斤。不帶走。8個鍾。。。 130可以帶走。什麼都不包。全自帶。。基本上。全塘都是立魚。

查看完整版本: [-- 新钓场 三乡海钓场 有无人去过 --] [-- top --]