查看完整版本: [-- 投票9月15日朝9晚9 --]

-> 議 事 亭 -> 投票9月15日朝9晚9 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

路亞添 2013-09-14 15:10

投票9月15日朝9晚9

釣完魚一定要走去投票,,,,,,,

四年才一次

直選14人......

間選12人

路亞添 2013-09-14 15:54
1魚兄,回澳投票嗎,秋磯開始了!

我有個朋友,有台灣,香港和澳門身份證....就是取不了大陸的

1魚 2013-09-14 17:52
引用第  1  樓  路亞添  於  

發表的  :

1魚兄,回澳投票嗎,秋磯開始了!

我有個朋友,有台灣,香港和澳門身份證....就是取不了大陸的   

台灣有魚釣,不回澳門了
我個妹都有三個身份證
1~澳門人,當然有澳門身份證
2~台灣讀大學,拿了台灣身份證
3~嫁香港人,拿了香港身份證

天花佬 2013-09-14 18:11

arrowtsang 2013-09-14 20:12
民生问题,千瘡百孔,这班癈柴,个个互利互惠,难選!

Sam_Sam 2013-09-14 21:47

財叔 2013-09-14 22:45
引用第 4 樓 arrowtsang 於

發表的 :

个个都係如來神掌---(一九式)廢柴

mcuian 2013-09-14 23:18

3901 2013-09-14 23:38
院長e云最清醒 同感

小小強 2013-09-14 23:49
呢屆選舉,組組精英,組組勁!認真難選,所以我決定在選票上每組的空格上都蓋章以示支持

路亞添 2013-09-15 00:13
給到手軟
間選只一個人想給都給吳到

itit 2013-09-15 01:34
澳门垃圾D议员     

看海 2013-09-15 02:55
   全部空談、無實質貢獻、投不下手   

悲情釣手 2013-09-15 05:32
引用第  4  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

我都係咁話.

松三郎 2013-09-15 18:40
如果你們選関亞婆明年可能無錢派牠叫政府唔好派錢,旦成街貪官D議員都無出聲貢貢工程都超支到離泡你地可否還去選呀![選離托咩]       

ymtchris 2013-09-16 10:34

查看完整版本: [-- 投票9月15日朝9晚9 --] [-- top --]