查看完整版本: [-- 問一聲各位師兄 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 問一聲各位師兄 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

ymtchris 2013-08-08 14:45

問一聲各位師兄

請問各位師兄家中有没有已經差不多遺忘, 或是已經遺忘的結他呀....
細佬最近臨老想學人學結他, 但未知是否三分鐘熱度.  
想問各位師有没有普通木結他平讓, 如果係贈送就最好...
唔該哂先......

不論外貌, 可用便成.

arrowtsang 2013-08-08 15:28
我家大皇乃“新屎坑,三日香“,不論古、今、中、外,拉、吹、弹、撃,以及琴、棋、書、画,五行術數,天星斗羅,医学、太空,幽冥倫常,甚至是儒、佛、道、無间……等等,無一不学,但無一学晓,正宗“屎坑關刀~闻又唔得,舞又唔得“,可算是“有其父必有其子“吧!!!!
结他这个嘛……,早已掉了去垃圾房喇!呵呵!

小魔女SOS 2013-08-08 15:59
早排執屋掉了琴身都打理得算企理,只係d絲要換,但又唔想再玩,所以就................................

ymtchris 2013-08-08 16:11
細佬家貧, 一切都以環保及經濟主導呀......     

財叔 2013-08-08 16:24

小魔女SOS 2013-08-08 16:34
引用第  3  樓  ymtchris  於  

發表的  :

家貧食少幾餐好野都買到啦

看海 2013-08-08 18:44
引用第  3  樓  ymtchris  於  

發表的  :

無人信、這個興趣吾知幾曰香就真。

Sam_Sam 2013-08-08 22:48

ymtchris 2013-08-09 09:04
引用第  6  樓  看海  於  

發表的  :

無人信、這個興趣吾知幾曰香就真。

看海大師, 細佬果d只係表面風光(而且仲要係不再果隻添), 查實本人生真係好潦倒呀......., 講開又講, 中午果餐都仲未有著落咁呀, 看海大師仲唔嗱嗱聲入住一千幾百過嚟...

查看完整版本: [-- 問一聲各位師兄 --] [-- top --]