查看完整版本: [-- 毒粉充斥! --]

-> 議 事 亭 -> 毒粉充斥! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-05-27 22:53

毒粉充斥!

台灣全世界平均人口洗腎最高,好多醫生本來建議洗腎病人多吃低脂類食物,多吃些殿粉類,但奇怪病人都沒有好轉,和外國的醫學數據不成比例,現在才知道,原來多年來台灣食品中,好多都使用了毒殿粉,以至洗腎病人沒有好轉,醫生感慨說反而害了病人~!@#&**$
死喇~下一個中招可能輪到我鳥....
唔知澳門政府有冇警覺,去查一下粉類源頭有無問題?

亞枝 2013-05-27 23:02
系咪澳門冇問題的話你搬番黎住呀

機車28 2013-05-28 00:11

昭昭 2013-05-28 00:58

arrowtsang 2013-05-28 02:31
我用开既粉,多数响   “X水“  入货,危呀!

財叔 2013-05-28 05:43
   又有問題?就尼冇野食     

看海 2013-05-28 08:26
不用怕、很快就會、所有食物沒了有毒指數、因為無得比較、所有食品亦不宜食用。     

ymtchris 2013-05-28 08:52
食白粉唔係無樹囉.....     

小魔女SOS 2013-05-28 10:32
自從日元,人仔上升之後 我已經冇接觸哩家野好耐了

釣魚郎 2013-05-28 10:59
根據台灣新聞報導10人中就有2.5人中招......     

荷包 2013-05-28 11:15

悲情釣手 2013-05-28 15:52
又整一單

Sam_Sam 2013-05-28 22:40

3901 2013-05-28 22:47
台灣出嘅餌粉有冇出事先?

查看完整版本: [-- 毒粉充斥! --] [-- top --]