查看完整版本: [-- 有咁平嘢? --]

-> 議 事 亭 -> 有咁平嘢? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2013-05-10 00:03

有咁平嘢?

呢個網址好似好有問題喎~
http://a.m.taobao.com/i15130026327.htm
凡入購物網站買東西,小心入了一些冒牌網站,輸入了個人重要資料就慘囉,比對方盜用來買嘢~

paulo 2013-05-10 00:58
淘寶買野多數流野,但好平!至於盜用資料方面,好小機會,因為你唔係直接過數給賣家,而是過數給淘寶,你收到貨後確認無問題,淘寶先會過數給賣家.

paulo 2013-05-10 01:03
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.ANBgwE&id=15130026327

呢個話假一罰十喎!

1魚 2013-05-10 02:19
引用第  2  樓  paulo  於  

發表的  :

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.ANBgwE&id=15130026327

呢個話假一罰十喎!

原來用手機睇,會跳入同埋我發的網址一樣,即係網站冇問題
貨就當然唔知咁啦~不過又真係好平喎,買4件計50蚊一件...

路過... 2013-05-10 04:47
最重要注意留意是否官方網址,網頁畫面可以做到一樣,但網址就不可能!

悲情釣手 2013-05-10 08:10
山寨板

arrowtsang 2013-05-10 08:33

ymtchris 2013-05-10 09:03

小魔女SOS 2013-05-10 10:05
流唔流野都唔係一個問題,基本上你選擇入淘寶購物你應該先預咗佢唔係正貨,但本身自己有需要雖然不是正牌但一樣有咁既功效我覺沒有問題只要選購時睇清楚賣家的資料和買家的評語就ok的,市面好多所謂正貨都係祖國制做,只係做好運回各國地方就升價10倍

看海 2013-05-10 10:10

釣魚郎 2013-05-10 12:22
引用第  8  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

流唔流野都唔係一個問題,基本上你選擇入淘寶購物你應該先預咗佢唔係正貨,但本身自己有需要雖然不是正牌但一樣有咁既功效我覺沒有問題只要選購時睇清楚賣家的資料和買家的評語就ok的,市面好多所謂正貨都係祖國制做,只係做好運回各國地方就升價10倍   

隨行者 2013-05-10 17:09
個H個一劃特別底.....翻版特徵   

whero 2013-05-10 18:45
引用第  8  樓  小魔女SOS  於  

發表的  :

有許多是山寨版,也有些是工廠流出,更有些是出口退回的,買不買就看你怎麼想了
反正我買了不少......

老gar 2013-05-10 20:18
多數都存在問題,買呢D野係實物好

Sam_Sam 2013-05-10 23:15

干仔 2013-05-13 21:54
         网上购物,小心!小心!

查看完整版本: [-- 有咁平嘢? --] [-- top --]