查看完整版本: [-- 蚊洲大蟒蛇 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 蚊洲大蟒蛇 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞興 2013-04-29 03:11

蚊洲大蟒蛇

4月28日師父培哥,股神全,幾個去左西區蚊洲,培師父上左舊獨石,竟然發現一條大蟒蛇訓係條石隙度 如果夜水上去個舊石就大x鑊 有相的不過本人唔識攪,等院長去求証補發

C02 2013-04-29 03:17
釣友們真係要小心

看海 2013-04-29 05:29
       怕怕

金渔佬 2013-04-29 05:47
比我与到罗捞机棍笃笃距    讲笑姐。!!据我所知网蛇系唔会主动袭击人,除非系距几十日无食野 一般都好温纯 细个系横琴见我啊爷捉得多!!不过以架可能绝种了

arrowtsang 2013-04-29 06:45
我知丫,我知呀,我知到好耐啦,我唔講之嘛!

戈个位?我冇上到成廿幾年啦!我早就知有条大蛇啦!係你地唔知之嘛!

我之前有影过相架,拿……,係咪 e 條呀? [attachment=135585]      

以上,請大家試用一个高人既發音發音讀出!

釣魚痴 2013-04-29 07:14

arrowtsang 2013-04-29 07:25
說回正经,矶上條蛇晒太陽,由得佢啦,唔好嘈佢喇!

我地釣魚人只不过是一个过客,野外係动物既家园,蛇,係生態既一部份!
以後大家小心D,唔好打搞佢地呀,更加唔好比船佬知,比D生物自由自在啦!

悲情釣手 2013-04-29 08:28
獨石都有大蟒蛇     

leonleo 2013-04-29 08:43
引用第  7  樓  悲情釣手  於  

發表的  :

獨石都有大蟒蛇       

同问

ymtchris 2013-04-29 08:49
大蛇曬太陽都係合理......     

3901 2013-04-29 08:53
船佬知道就無剩架啦

釣魚郎 2013-04-29 11:19

itit 2013-04-29 11:27
引用第  10  樓  3901  於  

發表的  :

船佬知道就無剩架啦   

????????????????????????????

昭昭 2013-04-29 11:27
蛇類一向都是游泳高手!游過去不出爲其!!!          i

开心笑 2013-04-29 11:30

更加唔好比船佬知~~~   

小魔女SOS 2013-04-29 11:31
大蟒蛇訓係條石隙度 比我就沒有那麼振靜還給牠拍個照    但係比船佬知道就     

wawa 2013-04-29 12:02

ping 2013-04-29 13:48
如果比我遇到咁就过瘾罗     

財叔 2013-04-29 14:24

天花佬 2013-04-29 14:27

鯛魚殺手 2013-04-29 15:42
唔係嗎?     

小小釣手 2013-04-29 16:59
引用第  4  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

我知丫,我知呀,我知到好耐啦,我唔講之嘛!

戈个位?我冇上到成廿幾年啦!我早就知有条大蛇啦!係你地唔知之嘛!

e條係老蛇來喎
.......

1魚 2013-04-30 00:04
條蛇應該已經化左身   

查看完整版本: [-- 蚊洲大蟒蛇 --] [-- top --]