查看完整版本: [-- 我們澳門的釣魚区 --]

-> 釣 點 介 紹 -> 我們澳門的釣魚区 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

看海 2013-04-07 19:29

我們澳門的釣魚区

為求大家可過水濕腳,澳門特區政府、為我們爱好釣魚人士、建築了幾個釣魚區、

paulo 2013-04-07 19:35
有釣到嗎?

看海 2013-04-07 19:44
   去只看看吧、他人連魚毛都無條、一句話    多一個項目濕脚囉   

大木經銷 2013-04-07 19:44
水落石出 正白痴,平台建在水下,建高一點不可以嗎?  

zoo 2013-04-07 19:46
     九曲橋?

zoo 2013-04-07 19:47
引用第  2  樓  看海  於  

發表的  :

去只看看吧、他人連魚毛都無條、一句話    多一個項目濕脚囉     

可能係古建築? 造價3000萬

1魚 2013-04-07 20:23
接工程的人肯定不了解釣魚!
乾脆投資多點錢在海中心興建一座釣魚島!

隨行者 2013-04-07 20:40
不如由澳門出錢買釣魚島回來啦,一來送回中國,二來又多個地方釣魚   

小小強 2013-04-07 20:53
咩黎架?係咪電腦效果黎架?小喇叭!你估你而家整古式庭台樓閣咩!不知所為

1魚 2013-04-07 21:03
引用第  4  樓  zoo  於  

發表的  :

九曲橋?   

e個釣魚台係叫做豬籠入水台~大家知道冇
下次返澳門等我表演一下打8字先

荷包 2013-04-07 21:13
水浸橋     

Sam_Sam 2013-04-07 21:24

朱古力 2013-04-07 21:31
去嗰到釣魚!我想要拿投釣釣具先投到較深的位置!   

鱗光一閃 2013-04-07 22:06

爽風 2013-04-07 23:26

3901 2013-04-07 23:33
引用第 7 樓 隨行者 於

發表的 :

不如由澳門出錢買釣魚島回來啦,一來送回中國,二來又多個地方釣魚   

呢舊野造價可能仲貴過買個釣魚岛囉,唔知有無報過數出來?

itit 2013-04-08 00:35
澳門特區政府一個濕脚項目   

1魚 2013-04-08 00:54
   花一大筆公帑去興建提供民生休閒的釣魚臺,最起碼都要邀請澳門釣具業者開個簡報會議,提供一下專業的意見,現在不倫不類的做成海上亭臺樓閣造型,滿潮時更會淹到平面,可笑之極了~
我們寧願工程簡單的用一些亂石堆砌成兩條灣曲的石簊,延伸至海中心地方,好像一個人工湖的樣子,這樣更加有釣味

看海 2013-04-08 01:55
係今日6時左右影的、仲未係最漲潮、但這釣魚區尚未正式開放、相信濕夠脚後就會加高重建、再足夠油水之下、就會另定完工開放日期       

悲情釣手 2013-04-08 04:47
澳門政府整嗰觀景區

昭昭 2013-04-08 06:39
怪不得大陸人看我們政府多錢卻不知所謂!!!
香港人看我們政府...人小錢多...無自我...HEAT...   

昭昭 2013-04-08 06:48
引用第 17 樓 1魚 於

發表的 :

花一大筆公帑去興建提供民生休閒的釣魚臺,最起碼都要邀請澳門釣具業者開個簡報會議,提供一下專業的意見,現在不倫不類的做成海上亭臺樓閣造型,滿潮時更會淹到平面,可笑之極了~
我們寧願工程簡單的用一些亂石堆砌成兩條灣曲的石簊,延伸至海中心地方,好像一個人工湖的樣子,這樣更加有釣味

小圈子政府...只識開公帑...用黎開數...
澳門人根本就不能話說.....那有公開咨詢公眾丫.....
好多建設都系做完又做...個地掘完又掘....
澳門不論..民主彧建設都在,,,原地踏步///.....
\

昭昭 2013-04-08 06:51
超然的收益(兌收)...九流的計劃...

釣魚痴 2013-04-08 08:11

arrowtsang 2013-04-08 08:19
不知所謂!!!!

ken6362421 2013-04-08 09:43
嘩!真係用黎釣你老尾啦!HAHA!

ymtchris 2013-04-08 09:58
都係一句 - 好過無啦....     

小魔女SOS 2013-04-08 10:27
引用第  18  樓  看海  於  

發表的  :

係今日6時左右影的、仲未係最漲潮、但這釣魚區尚未正式開放、相信濕夠脚後就會加高重建、再足夠油水之下、就會另定完工開放日期         

看海大C如果佢地濕夠脚,有足夠油水之下..................能夠真真正正完工訂定開放日期比市民使用就當然係好事,整得靚唔靚另一會事,最慘周不時做咗一半就掉低係到變垃圾,一係拖十年八年之後又立一筆你睇什麼<<輕軌>>,什麼<<氹仔海洋世界>>,什麼像徵澳葡友好關係的<<融和門>>就是一個例子

常滿 2013-04-08 11:01
這是方便你們中鱼後養鱼用的設計,政府的苦心你們是不明白的

小傻 2013-04-08 13:27
哇,澳门政府对市民实在太好了     

fd_dicky 2013-04-08 14:22
整返好個融和門,, 開放黎釣魚好過依樹水浸橋啦....

wawa 2013-04-08 17:11

whero 2013-04-08 19:03
引用第  28  樓  常滿  於  

發表的  :

英明的政府~~

PoU 2013-04-08 21:02

豬兜冲@ 2013-04-09 09:46

tif 2013-04-09 11:56
一個會水浸的釣魚區,又一景點,又一笑話.

小魔女SOS 2013-04-09 16:12
引用第  28  樓  常滿  於  

發表的  :

蕉兄哩D叫看圖學四字詞語<<過橋濕腳>>活動教學死未大吉利是耐河橋<<無何耐河>>的一道橋

locas40821 2013-04-09 18:45
引用第  35  樓  tif  於  

發表的  :

一個會水浸的釣魚區,又一景點,又一笑話.

吾出奇...澳門人以前多數都係出水浸基釣魚,可能設計呢個釣漁區個位人仕係以前出得水浸基多,知水浸基多漁釣,所以照般呢個概念。真係用心良苦,,又點係一個笑話呢?

黑仔華 2013-04-09 19:00
水漲釣出面,水退釣腳下,    

mcdogcom 2013-04-09 22:55
Omg

太子 2013-04-09 23:30
個地方似要黎影相多D!如果要釣魚,夠企好多個磯佬呀!白X痴!

揍龜 2013-06-23 23:12
设计师是不是担心我们的抄网不够长呢???

查看完整版本: [-- 我們澳門的釣魚区 --] [-- top --]