查看完整版本: [-- 迷暈黨又出沒了 --]

-> 議 事 亭 -> 迷暈黨又出沒了 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2013-03-13 16:12

迷暈黨又出沒了

剛剛收到朋友一段電話語音信息語音裡是當事人親術事發經過,她在金馬倫做野既(我不知道她是否指營地街金馬倫咖啡室)今日中午食飽飯行返公司既時候,比一個迎面而來既陌生男人向佢噴啖煙之後就感覺頭暈眼花此時;該陌生男人搭著她肩膀想帶她走,好彩佢暈唔哂跑咗入屈臣氏,屈臣氏D員工見狀比咗D清水佢飲先慢慢回復清醒

她事後有沒有報警我就不知道了,不論是真是假在任何地方發生都好,都呼籲大家及大家身邊的朋友小心些,留意行近自己身邊食住煙的可疑人物,祝大家出入平安

arrowtsang 2013-03-13 16:31
亞師你人又索,兼大把货,简直人見人爱 车見车载,所以你自己都要小心噴烟呀!! [attachment=134312] !

小魔女SOS 2013-03-13 16:35
引用第  1  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

亞師你人又索,兼大把货,简直人見人爱 车見车载,所以你自己都要小心噴烟呀!! [attachment=134312] !

我都通知咗我身邊D索女朋友小心你啦

昭昭 2013-03-13 17:12

ymtchris 2013-03-13 17:13

zoo 2013-03-13 18:03

常滿 2013-03-13 18:30
引用第  1 ,  arrowtsang  於  

發表的  :

人見人愛,車見車載,棺.............

忍者引魚 2013-03-13 21:34

悲情釣手 2013-03-13 21:45
用迷暈煙嚟開誘餌對付D立魚.唔知得唔得

钓鱼君 2013-03-13 22:41

obrien 2013-03-13 22:54

發表的  :

我都快要噴烏..

C 師你係邊呀....????

Sam_Sam 2013-03-13 22:57

leonleo 2013-03-14 02:10
师姐你个F系靓女?               

財叔 2013-03-14 05:19
引用第 12 樓 leonleo 於

發表的 :

师姐你个F系靓女?                     

金馬輪最出名大(猪扒)包

小魔女SOS 2013-03-14 09:55

發表的  :

一編好心提醒人家小心既帖子都可以令大家聯想那麼多事出來,真係好人難做,唔怪之得成日有交嘈又話鎖帖又話禁言,唔好大教壞細

常滿 2013-03-14 11:39
第  6  樓  常滿  於  

發表的  :

人見人愛,車見車載,棺.............      

(師姐誤會,小的實在徨恐!只因這句說話之後還有一句什為搞笑的,小的想起才笑啊)!

常滿 2013-03-14 12:08
引用第  15  樓  常滿  於  

發表的  :

第  6  樓  常滿  於  

發表的  :

.......

小魔女SOS 2013-03-14 12:13
引用第  16  樓  常滿  於  

發表的  :

唔洗解釋了唔好大教壞細就係多得你哩種人

小傻 2013-03-14 15:31
   喷烟党,下次见到有人担住支烟埋来先做他拳再讲

小魔女SOS 2013-03-14 15:57
引用第  18  樓  小傻  於  

發表的  :

喷烟党,下次见到有人担住支烟埋来先做他拳再讲   

咁樣會好容易打錯好人過播

arrowtsang 2013-03-14 17:17
   对唔治啊師姐,我趕下笑咋! [attachment=134319]  

查看完整版本: [-- 迷暈黨又出沒了 --] [-- top --]