查看完整版本: [-- 3月8号东区 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 3月8号东区 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

金渔佬 2013-03-06 16:15

3月8号东区

我合指一算8号在黄矛 两烈 东澳之间会出现大白鱲 同大黑沙 大牛K果日流水一般般,仲可能出现过10斤黄鱲倉 请各位准备好重火武器 果日的天气间中有阳光风力微风和缓嘅东北风 有雾 请大家火速报名 现在有4人 船以搞掂  救生衣钉靴必备   P,M或致电 13544919138金漁佬 系有100条线架。。。里面得一条线打得通  

muito 2013-03-06 17:06
   要返工, 唔係真係要去見識下啦,

arrowtsang 2013-03-06 17:15
現有三个老友想跟隊,金鱼大師,有三个空位吗????   [attachment=134214]

arrowtsang 2013-03-06 17:17

arrowtsang 2013-03-06 17:21
唔好誤會,E三隻係啡兔黎架!

金魚大師:只可以又罗里句野黎形容你!你在我的心就如滔滔江水 连绵不绝 !

金渔佬 2013-03-06 18:52
   言重啦你@院长大人

梁爽 2013-03-06 21:06

狂野之猩 2013-03-06 22:03
儍仔

Sam_Sam 2013-03-06 22:58

obrien 2013-03-07 01:04
引用第  7  樓  狂野之猩  於  

發表的  :

儍仔

roger ,,  roger,,,   傻仔  CALL零   傻仔

看海 2013-03-07 09:46

金渔佬 2013-03-07 12:16
已满

阿锋 2013-03-09 09:44

查看完整版本: [-- 3月8号东区 --] [-- top --]