查看完整版本: [-- 有冇阿戍整餅師傅幫吓忙呢! --]

-> 講 飲 講 食 -> 有冇阿戍整餅師傅幫吓忙呢! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魔女SOS 2013-03-06 11:57

有冇阿戍整餅師傅幫吓忙呢!

昨晚有朋友越洋來電,問我澳門邊到有包住蛋糕D透明膠紙賣喎即係平時去餅店見到側邊圍住蛋糕嘅透明膠紙,因本人不太喜歡食蛋糕又不懂整蛋糕所以不知道如有人知道麻煩單一單聲我相信果D不是一般文具店可以買到的膠紙來

whero 2013-03-06 14:28
請上萬能的淘寶網~~~

細鋒 2013-03-06 15:09
可問問以下這間

鄒北記
Address: 連勝馬路47號C
Tel: 28367765

包住食物要food grade架!

zoo 2013-03-06 16:18
師姐去新馬路~富安 和 霍耀昌 睇吓

小魔女SOS 2013-03-06 16:59
引用第  1  樓  whero  於  

發表的  :

請上萬能的淘寶網~~~   

我都知淘記萬能可惜我不知道這些膠紙在淘記的名稱很難找哦

漁小子 2013-03-07 00:01
DAISO可能有!

小魔女SOS 2013-03-07 12:32
唔該哂!麻煩哂樓上幾位院友比我既資料,我已搵到一個開咖啡店的朋友問了,澳門係有一間專門售賣整蛋糕既用具架,不過間舖好隱閉是樓上舖來     

查看完整版本: [-- 有冇阿戍整餅師傅幫吓忙呢! --] [-- top --]