查看完整版本: [-- 刺繡網章! --]

-> 公 告 事 務 -> 刺繡網章! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

arrowtsang 2013-02-28 18:52

刺繡網章!

澳門漁樂網 刺繡網章,今午到手,巳交去碧水釣具店喇!
請巳交費既朋友,親自落去,憑單取網章啦!謝謝!  

晌呢度,順便向幫手製作既好朋友----蛋撻 Chris Fong 既幫忙,各位如果有關廣告及相關產品制作,都可以搵佢幫手架!

另外就又要多謝碧水釣具店 漢哥 漢嫂 既幫忙啦,因為我地辦活動,佢倆位都主動幫忙,實在感激呀!
[attachment=133934]
由於頭批呢200個章(當中18個白色是特別版),並非牟利商品,所以,巳到碧水釣具店巳交費既朋友オ可領取,不設現售,敬請見諒!
如有查詢,請以本網留訊息給我,謝謝! [attachment=133935]  [attachment=133936]
(大家留意一下,某些好友在繳交費用時,會紀念網衫與網章一同交上,但由於紀念網衫並未到貨,所以今次大家只能領回網章先!)

arrowtsang 2013-02-28 19:07
稍後我會往漢哥處,點算巳收網章確定之款項,餘下之繡章才予發售至清!thank!

1魚 2013-02-28 19:24
白板~我想要發財!

金渔佬 2013-02-28 19:34

看海 2013-02-28 19:36

iao9720 2013-02-28 19:40

黑仔華 2013-02-28 19:57
明天落去漢哥度攞.

悲情釣手 2013-02-28 20:34
白色是特別版     

Sam_Sam 2013-02-28 21:49

亞枝 2013-02-28 21:52
   有勞各位   

路過... 2013-03-01 04:44
   特別版~

ymtchris 2013-03-01 09:38

釣魚郎 2013-03-01 10:46

華仔 2013-03-01 18:34

機車28 2013-03-01 20:05
咁即係點!特別從板         

查看完整版本: [-- 刺繡網章! --] [-- top --]